"Mercedes" в'їхав у стовп на Кам'янецькій. Водій відбувся подряпинами

"Mercedes" в'їхав у стовп на Кам'янецькій. Водій відбувся подряпинами
  • Вантажний бус влетів в електроопору та сітілайт неподалік філармонії.
  • Через аварію в місті були великі затори.

"Їхав годину від "СВ" до центру", "простояв 40 хвилин в заторі", "чому пів міста в заторах?", - такі повідомлення отримала редакція "ВСІМ" вранці сьогодні, 16 вересня. Виявилося, що причиною проблем із рухом транспорту в місті стала аварія.

Близько 6 ранку 36-річний водій, керуючи автомобілем Mercedes-Benz, здійснив наїзд на електроопору, - повідомила "ВСІМ" старша інспекторка пресслужби Управління патрульної поліції в Хмельницькій області Роксолана Вавренюк.

Також в патрульній поліції повідомили, що, за попередньою інформацією, водій отримав травми. Після ДТП його забрали медики. Але після огляду чоловіка відпустили. Він повернувся на місце аварії. Із подряпинами на лобі він спостерігав, як автомобіль забирає евакуатор. 

Відео дня

Спочатку справу про ДТП передали в райуправління поліції. Нею мали займатися слідчі, оскільки, попередньо, водій постраждав. Але після його повернення із лікарні справу повернули патрульним. Вони оформили аварію за статтею 124 Кодексу України про адміністративні порушення - ДТП без потерпілих.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Els McKoval

    Ганяють як скажені шакали...
  • Виктория Литовка

    Як треба було гнатися по майже порожній дорозі ?

    Evgeny Kalashnikov reply Виктория Литовка

    Причем тут это? эти люди перевозят хлеб встают в 4 утра, он просто заснул вот и все!

keyboard_arrow_up