Мої враження від роботи автоевакуатора у Хмельницькому (Новини компаній)

Мої враження від роботи автоевакуатора у Хмельницькому (Новини компаній)

Потрапив у таку ситуацію, що вимушений був викликати евакуатор для своєї машини. Ніколи з таким не зустрічався особисто. Викликав ту службу, яку колись рекомендували знайомі. І ось що з того вийшло.

На початку вересня, коли ще було доволі тепло, вирішив поїхати трішки відпочити за місто. Половив рибки, зварив ухи і гарно провів час з друзями. Ввечері вони всі роз’їхалися. Я вирішив ще трішки посидіти і помилуватися краєвидами. Надумав їхати десь о восьмій вечора.

Дорога задалася не так добре, як відпочинок. Проїхавши десь 2-3 кілометри машина заглохла. Я “повозився” біля неї близько години і тоді зрозумів, що вже нічого не вдію і єдиний вихід - виклик евакуатора. Раніше про всяк випадок зберіг в телефоні номер служби, яку дуже розхвалював знайомий. Туди і подзвонив.

Відповіли в службі відразу. Конструктивно розпитали суть моєї проблеми і адресу, де я знаходжуся. Евакуатор приїхав за обіцяні 25 хвилин і затягнув на себе моє авто. Його зафіксували і ми відразу вирушили в Хмельницький.

Відверто скажу, що дещо переживав за цілісність свого авто, оскільки евакуатором раніше не користувався. Мої побоювання розвіялися по прибуттю на автосервіс. На автомобілі не було жодної нової подряпини. Лише ті, які я заробив раніше:)

У сервісі мені сказали, що на ремонт потрібно десь годину. Вирішив зачекати у сусідньому кафе й, аби “вбити” час, надумав почитати про службу евакуатора, якою я скористався. Зайшов на сайт фірми. Там вказано, що вона, окрім послуги автоевакуатора, займається перевезеннями різної с/г та спеціальної техніки і доставляє вантажі на відкритих платформах. Здивував мене і автопарк служби різноманітністю техніки. Якість надання послуг я перевірив на власному досвіді. Тому, яка кажуть у відомому телешоу - “Рекомендую”.

 

Олександр Шкварський, автомобіліст

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up