На Чорновола насмерть збили пенсіонерку

На Чорновола насмерть збили пенсіонерку
Ілюстративне фото
  • Жінка переходила дорогу по «зебрі».
  • Внаслідок наїзду вона отримала важкі травми та померла дорогою до лікарні.

Смертельна аварія сталася на вулиці Чорновола у Хмельницькому вчора, 20 січня, близько сьомої години ранку. 75-річна жінка саме переходила дорогу по «зебрі». Там її збив «Volkswagen T4», за кермом якого був 49-річний хмельничанин.

Жінка отримала важкі травми. Внаслідок них вона й померла у «швидкій» дорогою до лікарні. Про це сьогодні, 21 січня, повідомили у поліції Хмельницької області. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 («Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого»).

Читайте також:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Виктория Дорофеева

    нікого не виправдовую, але зараз така ситуація зі світлом, потрібно переходячи дорогу підсвідчувати телефоном, або наліпки світловідбівні, щоб інші учасники руху мали можливість тебе побачити. ну і водіям зменшувати швидкість біля переходів. душе шкода, що таке трапляється.....
  • viktor

    Пора цих уродів вже кінчати на місці,а мусорів котрі закриють справу так само,тоді може трохи будуть шанувати закони.
  • Саша Кныш

    Ви знаєте з якою дозволеною скорістю можна їздити в місті ? Треба встановити на тій полосі де була аварія ЛЕЖАЧОГО ПОЛІЦЕЙСЬКОГО ЧИ НІ ??
  • Надежда. Дунец

    І знову скажуть ,винуватий пішохід , а водій ні до чого

keyboard_arrow_up