На Давидковецькому перехресті збили пішохода

На Давидковецькому перехресті збили пішохода
  • 29-річного чоловіками госпіталізували.
  • Авто, яке збило пішохода, забрали на арештмайданчик.

Аварії в районі Давидковецького перехрестя трапляються доволі часто. В тому числі із постраждалими. В тому ж числі й за участю пішоходів. Чергова така ДТП сталася в суботу, 12 лютого. Цього дня близько 16:20 тут збили 29-рінчого чоловіка.

Постраждалий - місцевий житель. За однією із версій, яку оприлюднили в дописі про аварію на сторінці Dtp_khm, він перетинав дорогу в недозволеному місці. Але в поліції це заперечили. В секторі комунікацій ГУНП області повідомили, що чоловік перетинав дорогу через нерегульований пішохідний перехід.

Внаслідок наїзду він отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований для надання медичної допомоги до Хмельницької обласної лікарні.

Відео дня

Вантажівка Volvo, яка збила пішохода, належить 41-річному жителю міста Львів. Транспортний засіб після аварії вилучили та помістили на арештмайданчик. Відомості про аварію були внесені до ЄРДР за частиною 1 статті 286 КК України. Про це журналісту vsim.ua повідомила інспектор з комунікації Хмельницького районного управління поліції Людмила Берестовська.

Читайте також: У Хмельницькому районі легковик влетів у вантажівку. Водійка відбулась подряпинами

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗ Коротко про головне - долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up