На Героїв Майдану зіткнулися «BMW» та «Audi» (ФОТО)

На Героїв Майдану зіткнулися «BMW» та «Audi» (ФОТО)
Тут і далі — фото прес-служби УПП у Хмельницькій області
  • За повідомленням патрульних, водій «BMW» проїхав на червоне.

  • На нього оформили адмінпротокол.

Чергова аварія у центрі міста нагадує про необхідність дотримання правил дорожнього руху. На перехресті вулиць Героїв Майдану та Свободи зіткнулися два авто — «BMW» та «Audi». Трапилося це близько 14:00 сьогодні, 21 серпня. Таку інформацію журналістам vsim.ua повідомила інспектор прес-служби патрульної поліції Роксолана Середюк.

За її словами, 22-річний водій «BMW» виїхав на перехрестя, коли для нього горів червоний сигнал світлофора. Через це його авто зіткнулося з «Audi». Останнім керував 56-річний чоловік. В результаті аварії ніхто не постраждав, однак водіям доведеться викласти гроші на ремонт своїх авто. А водієві «BMW», ймовірно, доведеться заплатити ще й штраф. На нього патрульні оформили протокол за статтею 124 КУпАП.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • 2

    Вартості БМВ може й не вистачити на відновлення АУДІ якщо зачепив крило і щось з оптики
  • вася пупкин

    І знову БМВ головного мозку!
  • Юлия Антонюк

    Незадовго до цього винуватець на BMW ганяв "галімі" понти на Проспекті, тіпа дрифту. Докозачився!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:55 Сказ на Хмельниччині: людей покусала хвора собака 14:50 Піреус Банк відкрив відділення у Хмельницькому (новини компаній) 14:09 Пензлик у животі та відрізаний член: лікарські історії від хмельницького уролога – Івана Воронюка photo_camera 13:35 У Хмельницькому чоловік викрадав котли з квартир у новобудовах Від читача 15:13 Стаття: Все, що потрібно знати про зубні імпланти: вирішення проблем зубів у Хмельницькому 13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up