В ДТП на Хмельниччині постраждав 26-річний мотоцикліст

В ДТП на Хмельниччині постраждав 26-річний мотоцикліст
  • Аварія трапилась на території Кам’янець-Подільського району.
  • Мотоцикліста з травмами забрали до лікарні.

Поліція встановлює обставини аварії, в якій постраждав 26-річний мотоцикліст. Дорожньо-транспортна пригода трапилась вчора, 15 листопада, на дорозі «Гуків - Дунаївці - Могилів-Подільський». Там поблизу села Антонівка 26-річний водій мотоцикла «Yamaha RJ07» врізався в автомобіль «ЗАЗ-968» з причепом, який рухався попереду в попутному напрямку.  Останнім керував 49-річний хмельничанин. Про це повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області. 

Аварія трапилась близько 12:14. Внаслідок ДТП постраждав мотоцикліст. Його з травмами госпіталізували  до  Новоушицької багатопрофільної лікарні. 

Відео дня

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач10

    А нічого що причеп без номерів і габарітів
    Якщо рослідувати то нормально.
  • ЧитачЧитачів

    Пропоную ввести норматив, що б визначав отримання посвідчення водія категорії "А" лише за наявності добровільної згоди на трансплантацію органів.

keyboard_arrow_up