На Хмельниччині автобус з пасажирами застряг у снігу (ВІДЕО)

На Хмельниччині автобус з пасажирами застряг у снігу (ВІДЕО)
Фото - ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Пригода трапилась у Кам’янець-Подільському районі.
  • Автобус з’їхав в кювет і не зміг продовжити рух. 

Автобус з пасажирами опинився у сніговій пастці. Трапилась подія сьогодні, 12 лютого, неподалік села Княжпіль Кам’янець-Подільського району. Близько десятої години ранку рятувальники отримали повідомлення про те, що потрібна допомога у буксируванні пасажирського автобуса ПАЗ-3205 із снігового замету. Про це повідомляють у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області. 

На той момент в салоні автобуса знаходилось 10 пасажирів. Надзвичайники за допомогою автомобіля підвищеної прохідності відбуксирували автобус на  ділянку дороги, не переметену снігом. Далі транспорт продовжив рух самостійно. 

Відео дня

 

Як додають в ДСНС, аналогічний випадок зафіксували, повертаючись до місця розташування підрозділу. Поблизу села Кульчіївці легковик злетів в кювет і не зміг виїхати. На той момент в автівці було двоє людей.

Відомо, що під час подій ніхто не постраждав. 

Читайте також: Водіїв попереджають про негоду. Куди дзвонити, якщо застрягли на дорозі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (21)
  • Максим Лаба

    😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😷😷😷😷😷😷😍😍😍😍😍😍💄👙👙👙👙👙👙👘
  • Ігор Сучков

    А ось дорога на с. Фурманівка
  • Ігор Сучков

    Сьогодні і мені допомогли рятувальники, за що їм дуже вдячний!!!
  • Олег Фротман

    Таке буде продовжуватись поки не будуть саджати за грати керівників САД
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up