На Хмельниччині легковик зіштовхнувся з вантажівкою: є постраждалі (ОНОВЛЕНО)

На Хмельниччині легковик зіштовхнувся з вантажівкою: є постраждалі (ОНОВЛЕНО)
  • Аварія сталася у Дунаєвецькому районі.
  • Зіштовхнулися Honda та вантажівка.
 

Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 липня поблизу села Міцівці. Автомобіль Honda зіткнувся з вантажівкою Mercedes-Benz Sprinter. У результаті аварії постраждали водії та пасажир легковика.

На місці автопригоди працювали рятувальники. Бійці ДСНС вжили заходів щодо відключення акумуляторних батарей обох автівок від живлення, аби запобігти їх ймовірному загорянню. Після чого рятувальники деблокували потерпілих за допомогою спецінструмента. Усіх постраждалих передали медикам для надання необхідної допомоги. Про це повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Оновлення:

Відео дня

Як повідомили у поліції, 33-річний водій легковика  виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з вантажівкою. Також правоохоронці уточнили, що у ДТП травми отримав водій автомобіля Honda. Він госпіталізований до реанімаційного відділення районної лікарні.

За даним фактом працівники Дунаєвецького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (27)
  • κωνσταντινος ιοτα

    Куди ви хлопці,так спішили,до Свято Петра,завжди думайте,про наслідки,вашої спішки.
  • Alenka Kozlovska

    А чому не пишуть що водій і пасажири легковика були на підпитку🤔 аааа точно гроші рішають все🤫 але Бог все ж таки є! Кожен відповість за свої гріхи! Закон бумерангу ніхто не відмінив!
  • Ирина Мартынюк

    А скора яка! Це жах!

    Анонім reply Ирина Мартынюк

    Нормальна скора. Це для гламурних дурочок жах.
  • Чайка Василий

    Надо вести штраф  50000и плюс конфискацией майна ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up