На Хмельниччині мікроавтобус збив жінку на пішохідному переході

На Хмельниччині мікроавтобус збив жінку на пішохідному переході
  • Аварія сталася у Дунаївцях.
  • 45-річну жінку госпіталізували.
 

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 25 січня на вулиці Шевченка у Дунаївцях. Поблизу готельно-ресторанного комплексу "Бест" мікроавтобус «Mercedes-Benz Sprinter» збив 45-річну місцеву жительку, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переході.

У результаті жінка отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована до місцевої лікарні. Про це повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Відео дня

Читайте також: Постраждалих троє. У поліції повідомили деталі ДТП на трасі неподалік Красилова
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (43)
  • Василий Чернушич

    В негоду машину легше помітити що вона бистро їде і пропустити! Чим пішохіда па переході! Щей в чорному кольорі переходять і думають що її всі бачать!! " це не конкретно за цей случай"
  • Vitalii Derepa

    Люди, перед тим як переходити дорого на нерегульованих містах, переконатися що немає машин, або вона значно знижує швидкість при наближенні до вас.

    Vasul Kolosovsku reply Vitalii Derepa

    Ми всі розумні аж нікуди.треба бути впевненим тоді рухайся а так бери і лічись або в яму,раз розуму нема.

    Елена Швец reply Vitalii Derepa

    Александр Голотюк Інколи жалкую,що не займалась карате...

    Александр Голотюк reply Vitalii Derepa

    Сергій Кузів Таких баранів витягують з машини і обламують роги! І потім нехай доказує, що він не олень!

    Елена Швец reply Vitalii Derepa

    Сергій Кузів  Та ще і на червоний об‘їжджаючи всіх хто попереду.

    Сергій Кузів reply Vitalii Derepa

    Vitalii Derepa що саме прописано у правилах,що усім баранам на крутих тазіках закони не писані бо в нього є бабло. Чому коли європеєць сідає за кермо і перед пішохідним переходом вони гальмують за пару метрів,а наш баран їде бо йому похуй то ви про ці правила говорите
  • Тамила Пашкова

    В сумерках дуже погана видимість , приклеюйте хоч щось на темні куртки , велосипедисти їдуть , зовсім не видно , поліція стоїть , спостерігає , думаю можна зупинити і рекомендувати якийсь відбиваючий маячок...це ж ваше здоров'я і безпека..
  • Олександр Чумаченко

    Пишуть багато чого але треба перед виїздом в рейс заберати мобілки я теж був під колесами автобуса а причина мобілка за кермом
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up