На Хмельниччині на п'яного водія склали одразу три протоколи (ФОТО)

На Хмельниччині на п'яного водія склали одразу три протоколи (ФОТО)
  • Водій порушував ПДР,  кермував напідпитку та втікав від поліції.

Сьогодні, 3 травня, відповідальні громадяни повідомили на лінію 102 про те, що дорогою рухається  автомобіль "Volkswagen Passat", за кермом якого вірогідно перебуває п'яний водій.

Патрульний екіпаж негайно виїхав на виклик та виявив вказаний автомобіль, який рухався дорогою неподалік одного із сіл на Новоушиччині

Відео дня

Поліцейські намагались зупинити авто, використовуючи світлові та звукові сигнали. Водій проігнорував вимогу правоохоронців, натомість додав газу і спробував втекти. Поліцейські наздогнали порушника. Водій на правоохоронців не реагував, поводився зухвало

Водій був явно напідпитку, тому працівники поліції запропонували йому пройти перевірку за допомогою приладу Драгер. Чоловік погодився зробити це в медичному закладі, де лікар зафіксував стан сп'яніння. Про це йдеться на Фейсбук-сторінці Кам’янець-Подільського районного  управління поліції.

Цікаво, що  навіть після цього водій свою провину не визнав

Наразі відносно 59-річного жителя Новоушиччини поліцейські склали три протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 122-2, ст. 185 та ч. 1 ст. 130 КУпАП. 

Читайте також:

 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up