На Хмельниччині п’яний водій мікроавтобуса врізався у “ГАЗ”. Загинула жінка

На Хмельниччині п’яний водій мікроавтобуса врізався у “ГАЗ”. Загинула жінка
  • Аварія трапилась на трасі  «Житомир — Чернівці» . 
  • Зіткнулись  “Mercedes-Benz Vito” і міні вантажівка “ГАЗ”.

 Поліція встановлює обставини смертельної аварії у Кам'янець-Подільському районі. Дорожньо-транспортна пригода трапилась вчора, 6 грудня, поблизу села Міцівці на трасі «Житомир - Чернівці».

За попередньою інформацією поліції, 37-річний житель села Морозів на мікроавтобусі “Mercedes Vito”  зіткнувся з міні вантажівкою "ГАЗ", якою керував 66-річний кам'янчанин. В результаті "ГАЗ" злетів в кювет і перекинувся. 

Водія вантажівки з переломом ребер госпіталізували до Дунаєвецької багатопрофільної лікарні. А його 54-річна пасажирка від отриманих травм загинула на місці події.

Відео дня

Перевірка показала, що водій мікроавтобуса був п'яним за кермом. Про це повідомили у Кам'янець-Подільському районному управлінні поліції. Його вже затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого" ККУ. Винуватцеві загрожує до 10 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up