На Хмельниччині п'яний водій за 5 тисяч гривень хотів відкупитись від поліції

На Хмельниччині п'яний водій за 5 тисяч гривень хотів відкупитись від поліції
  • Патрульні зупинили авто, яким керував 33-річний чоловік напідпитку.

За п'яне водіння спіймали 33-річного водія. Інцидент трапився сьогодні, 2 травня, в селі Миньківці Кам'янець-Подільського району. Там близько десятої ранку патрульні зупинили автомобіль «Ford Escort», яким керував чоловік з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Про це повідомляють у Поліції Хмельницької області. 

Правоохоронці додають, що під час оформлення адміністративного протоколу за "130-ою" водій попросив не документувати правопорушення і поклав у салон поліцейського автомобіля хабар - 5 тисяч гривень. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу. Наразі слідчі задокументували факт надання неправомірної вигоди патрульному з метою уникнення відповідальності.

За даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Инна Шевчук

    Добре, що продаж алкоголю дозволили. Без нього ж ніяк. Нехай в могилі перевернеться той, хто взагалі його придумав.
  • Виктор Вовк

    В мене дурне питання . В кожного водія є при собі п'ять тисяч ??? Можливо потрібно ще поцікавитись про походження цих коштів ??!
  • Віталік Островський

    Молодець армії машини потрібніші ніж вам бухарикам.
  • Татка Римар

    Позаливають сліпи тай герої хіба тут вже макітра робить.

keyboard_arrow_up