На Хмельниччині спіймали п’яного водія «ВАЗу»: що показав «Драгер»

На Хмельниччині спіймали п’яного водія «ВАЗу»: що показав «Драгер»
Фото - Шепетівське районне управління поліції
  • 49-річний водій привернув увагу поліцейського, бо не пристебнувся.

Інцидент трапився у Нетішині вчора, 28 липня. Близько 17-ї години на вулиці Незалежності затримали нетверезого водія. Офіцер громади помітив «ВАЗ», яким керував чоловік без пристебнутого ременя безпеки. Поспілкувавшись з керманичем, поліцейський помітив, що той добряче напідпитку. Про це повідомляють у Шепетівському районному управлінні поліції.

49-річний нетішинець погодився пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою "Драгера". Прилад показав 3,06 проміле, що перевищує допустиму норму алкоголю в понад 15 разів. 

На горе-водія склали адмінпротокол за частиною 1 статті 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та постанову за частиною 5 статті 121 (Порушення правил користування ременями безпеки) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Павло

    Керував чоловік без пристебнутого ременя безпеки, 70% водіїв по місту так їздять і не привертають увагу патрульних, а цього тупо прийняли на пустій дорозі, впали на "хвіст" і чекали якогось маневру для зачіпки, для ВСІМки приплели пасок безпеки, видно на скільки щасливий поліцейський, їм за 130-ту скоріше підвищення дають.

keyboard_arrow_up