На Хмельниччині вантажівка збила пішохода. Чоловік помер

На Хмельниччині вантажівка збила пішохода. Чоловік помер
  • Аварія трапилася поблизу села Требухівці на Летичівщині.

Смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилася ввечері на автодорозі поблизу села Требухівці на Летичівщині. Там близько сьомої вечора п'ятниці, 18 лютого, вантажівка збила пішохода, який від отриманих травм помер на місці. 

Як повідомляють в поліції Хмельницької області, за кермом вантажівки "MAN" був 61-річний житель Одеської області. Він допустив наїзд на 62-річного чоловіка, який мешкав в селі Греченці. Правоохоронці додають, що пішохід перетинав дорогу поза межами пішоходного переходу.

"За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події", - додають в секторі комунікації поліції.

Відео дня

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Паша Приступа

    Бо мозгів нема в тих пішоходів

    Ирина Косметико reply Паша Приступа

    ну ви теж не сідаєте в авто одразу з ліжка вранці
  • Олег Ковальчук

    Це не вантажівка збила ,це чоловік пошкодив авто.
  • Олександр Лонський

    І як можна спинити 50тон за 10-20 метрів, даже жигуля неможливо спинити. В цивілізованих країнах незавжди водій винен, а у нас завжди водій тому що він керує транспортом підвищеною безпекою тоді хай садят всіх машиністів потягів.
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗ Коротко про головне - долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up