На Хмельниччині водій буса злетів в кювет і врізався у камінь. Помер пасажир

На Хмельниччині водій буса злетів в кювет і врізався у камінь. Помер пасажир
  • Аварія трапилась у Кам’янець-Подільському районі. 
  • Водієві може загрожувати до 10 років ув’язнення.

Поліція встановлює обставини смертельної аварії у Кам'янець-Подільському районі.  Дорожньо-транспортна пригода трапилась вчора, 4 жовтня, в селі Балин.  За інформацією поліції, 21-річний житель села Нестерівці на «Volkswagen Т5»  не впорався з керуванням і злетів в кювет, де врізався у камінь. Сталося це близько 23-ої години.

Внаслідок аварії 47-річний пасажир автомобіля помер на місці. Водій та ще два пасажири не постраждали.  Про це повідомили у секторі комунікації поліції Хмельницької області. 
Наразі водія затримали, автомобіль забрали на майданчик тимчасового тримання транспортних засобів. За даним фактом слідчі вже відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті  286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. 
Як додають у поліції, якщо вину водія доведуть, йому може загрожувати від 5 до 10 років позбавлення  волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п'яти до десяти років.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Kostia Prytkov

    Жах

keyboard_arrow_up