На Хмельниччині водійку насмерть притис власний автомобіль (ВІДЕО, ФОТО)

На Хмельниччині водійку насмерть притис власний автомобіль (ВІДЕО, ФОТО)
  • Жінка не поставила автомобіль на ручник і він покотився.
  • Жінка спробувала зупини машину і та притисла її до дерева. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 вересня в селі Коров’є Теофіпольського району. Як з’ясувалося, водійка не поставила автомобіль на ручник та він почав котитися. Жінка спробувала зупини машину самостійно і її притисло до дерева. Ще до прибуття рятувальників потерпілу звільнили та передали працівникам швидкої. Вони лише констатували смерть 47-річної жінки. Про це інформують у ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

На місці пригоди бійці ДСНС вжили заходів щодо відключення акумуляторної батареї, аби запобігти ймовірному загорянню та за допомогою лебідки пожежного автомобіля витягнули з кювету пошкоджену машину.

Читайте також:

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Катерина Кожухар

    Вічна пам'ять,з Богом спочивай Ірочка
  • Chost

    Змиви з керма і ричага коробки та молекулярно-генетична експертиза покажуть хто був за кермом . Чи може слідчий забуває це робити?
  • Лара Сницар

    Вічна пам'ять!
  • Людмила Водзінська

    Вічна пам'ять ...Як не разом на землі то разом на Небесах хай земля буде  вам білим  пухом Амінь.Дуже гарна була пара.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up