На Хмельниччині збили двох пішоходів

На Хмельниччині збили двох пішоходів
  • 24-річного чоловіка збив "Nissan" у Волочиську.
  • В обласному центрі під колеса "ВАЗу" потрапив 20-річний хлопець.

У вівторок, 23 листопада, ввечері на Хмельниччині відбулося дві аварії за участю пішоходів. Близько 18.00 у Волочиську по вулиці Незалежності 34-річний житель села Користова, керуючи автомобілем «Nissan», скоїв наїзд на 24-річного пішохода. Останній, за попередньою інформацією, раптово вийшов на дорогу.

"У результаті ДТП останній отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до Волочиської багатопрофільної лікарні" -, йдеться у повідомленні сектору комунікації ГУНП в Хмельницькій області.

Того ж дня близько 20.00 у Хмельницькому на перехресті вулиць Пілотської та Трудової 33-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 21104», під час повороту праворуч скоїв наїзд на 20-річного хлопця. Він перетинав дорогу по регульованому пішохідному переходу.

Відео дня

В результаті ДТП потерпілий отримав тілесні ушкодження. Йому надали медичну допомогу без госпіталізації.

"За обома фактами слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події", - додають в поліції.

Читайте також: Нічна ДТП на Хмельниччині: водій позашляховика протаранив поліцейське авто і втік

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • ЧитачЧитачів

    Молоді хлопці, а ведуть себе на дорозі як старпєди. Машина не ї.... а давить.

keyboard_arrow_up