На Кам'янецькій маршрутка врізалась в тролейбус. Є постраждалі

На Кам'янецькій маршрутка врізалась в тролейбус. Є постраждалі
  • В центрі Хмельницького дорогу не поділили маршрутка і тролейбус. 
  • Як з'ясувалось, мікроавтобус з пасажирами їхав позаду "рогатого" і в'їхав у його задню частину. 
  • Серед пасажирів маршрутки троє травмувалось. 

Аварія за участю громадського транспорту трапилась сьогодні, 23 липня, близько 12:00 неподалік перехрестя Кам'янецької та Героїв Майдану. "Рогатий" за номером 11А рухався вниз по головній вулиці Хмельницького у напрямку центру. Ззаду його наздогнала маршрутка № 26. Мікроавтобус врізався у тролейбус.

Троє пасажирів маршрутки травмувалось. На місце події приїхала "швидка", яка їх забрала. До того ж, автомобілі зазнали механічних ушкоджень. Зараз на місці ДТП працює поліція. Вони з'ясовують усі обставини аварії. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Anna Borisova

    Шкода потерпілих((
  • Лена Максименко

    Треба перевіряти водіїв маршруток на одекватність    ганябть як сумашедші

    Kotlyarenko Olya reply Лена Максименко

    І на червоне 🙁
  • Сергей Кузьменков

    ТАЙ ТАКЕ
  • Olga Khmele'vskaya

    Ще раз доводить , що стоячі пасажири ризикують найбільше в момент навіть легкого ДТП.
    Коли вже нарешті буде нормальний транспорт та графік руху  у місті, аби не набивалося людей у ті буси, як сардин у банку?!!

    Мастер Автополив reply Olga Khmele'vskaya

    НІКОЛИ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up