На Кам'янецькій маршрутка врізалась в тролейбус. Є постраждалі

На Кам'янецькій маршрутка врізалась в тролейбус. Є постраждалі
  • В центрі Хмельницького дорогу не поділили маршрутка і тролейбус. 
  • Як з'ясувалось, мікроавтобус з пасажирами їхав позаду "рогатого" і в'їхав у його задню частину. 
  • Серед пасажирів маршрутки троє травмувалось. 

Аварія за участю громадського транспорту трапилась сьогодні, 23 липня, близько 12:00 неподалік перехрестя Кам'янецької та Героїв Майдану. "Рогатий" за номером 11А рухався вниз по головній вулиці Хмельницького у напрямку центру. Ззаду його наздогнала маршрутка № 26. Мікроавтобус врізався у тролейбус.

Троє пасажирів маршрутки травмувалось. На місце події приїхала "швидка", яка їх забрала. До того ж, автомобілі зазнали механічних ушкоджень. Зараз на місці ДТП працює поліція. Вони з'ясовують усі обставини аварії. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Anna Borisova

    Шкода потерпілих((
  • Лена Максименко

    Треба перевіряти водіїв маршруток на одекватність    ганябть як сумашедші

    Kotlyarenko Olya reply Лена Максименко

    І на червоне 🙁
  • Сергей Кузьменков

    ТАЙ ТАКЕ
  • Olga Khmele'vskaya

    Ще раз доводить , що стоячі пасажири ризикують найбільше в момент навіть легкого ДТП.
    Коли вже нарешті буде нормальний транспорт та графік руху  у місті, аби не набивалося людей у ті буси, як сардин у банку?!!

    Мастер Автополив reply Olga Khmele'vskaya

    НІКОЛИ!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up