На Кам'янецькій сталася потрійна ДТП за участі автобуса №21 (ФОТО)

На Кам'янецькій сталася потрійна ДТП за участі автобуса №21 (ФОТО)
  • Аварія сталася вранці біля повороту на вулицю Сковороди.
  • Спочатку легковик не пропустив автобус та зіткнувся з ним.
  • Внаслідок чого авто вилетіло на зустрічну смугу. 

Вранці 3 листопада на вулиці Кам'янецькій в обласному центрі сталася дорожньо-транспортна пригода.

29-річний водій Daewoo при повороті ліворуч на вулицю Сковороди не надав переваги в русі автобусу Mercedes Benz, який рухався в зустрічному напрямку, та зіткнувся з ним. Внаслідок чого Daewoo здійснив рух на смугу попутного напрямку, де скоїв зіткнення з автомобілем Skoda.

У результаті ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. На щастя, ніхто не постраждав. Про це ВСІМ повідомила інспекторка Управління патрульної поліції у Хмельницькій області Роксолана Вавренюк.

Відео дня

На водія Daewoo патрульні склали протокол за статтею 124 КУпАП.

Читайте також: У Хмельницькому не розминулися автомобіль та мопед: є постраждалий (ФОТО)

Фото dtp_khm:

Фото патрульної поліції:


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Tetyana Yarmolyuk

    От якби відмінили транспорт ,як в Шепетівці ,і Славуті тоді б.....
  • Dmitry Mazy

    Ці 21 вобше обнагліли ,вони їздять як хочуть , одного разу на філармонії на першій полосі,тойсть в лівій їде 21  яка повертає до площі ,а за перехресті а него зупинка ,то вивод який? Правий автобус в цій ситуації ,100% ні ,таких тре брати за яй** і підвішувати ,він возить більше 30 людей!!!!він створює небезпечну ситуацію
  • Dmitry Mazy

    Ці 21 вобше обнагліли ,вони їздять як хочуть , одного разу на філармонії на першій полосі їде 21  яка повертає до площі ,а за перехресті а него зупинка ,то вивод який? Правий автобус в цій ситуації ,100% ні ,таких тре брати за яй** і підвішувати ,він возить більше 30 людей!!!!
  • Яків Мазур

    Коли їдиш по полосі то вкрадається думка, що в м. Хмельницькому немає поліції і посвідчення водія купляють на ринку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up