На маршрут Ракове - Гречани додали нові автобуси

На маршрут Ракове - Гречани додали нові автобуси
  • На маршрут №2 додали 2 великогабаритних автобуси.

  • Тепер тут працюватиме 10 одиниць громадського транспорту.

Хмельничанам та гостям міста буде зручніше добиратися з мікрорайону Гречани у мікрорайон Ракове. На маршруті №2 «Вул. Північна - вул. Довженка» збільшили кількість великогабаритних автобусів, - про це стало відомо з сайту міської ради. Автобусів, що курсують між мікрорайонами Гречани - Ракове через центр, тепер їздитиме не 8, а 10.

Відповідне рішення ухвалили члени виконкому під час засідання, яке відбулося вчора. 

Нагадаємо, нещодавно у Хмельницькому змінився оператор електронного квитка. До 1 березня 2024 року проводитимуть заміну встановлених раніше валідаторів на нове обладнання. Як розраховуватися за проїзд, розповіли тут.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (23)
  • Олена Новіцька

    Скажить,  коли нарешті буде нормальне сполучення до кладовища Раково? Де ознайомитися з розкладом? Які маршрути заходять до кладовища?
  • Наталя Томин

    Молодці, все для комфорту людей.
  • Alexander Moseychuk

    Це гарний автобус, якраз для українських міст, де громадським транспортом користується багато пасажирів... - 3-дверний. - Навіть у Мадриді їздять 2-дверні міські автобуси...
  • Людмила

    Маршрут Міська лікарня(Подільська)Раково, не їздить НІЧОГО! 20 РОКІВ ХОДИМО З ПРОВУЛКІВ КОЗАЦЬКИЙ, ІПОДРОМНИЙ,СУВОРОВА І Т Д, і інших провулків аж на Шевченка, БО БУЛА ОДНА 30-ТКА 1 РАЗ В ЧАС! ЗОДИТЬ 10-Й ТРОЛЕЙБУС НА ОЗЕРНУ І ВСЕЕЕ!!!

keyboard_arrow_up