На перехресті Панаса Мирного та Залізняка "Ford" збив жінку (ФОТО)

На перехресті Панаса Мирного та Залізняка "Ford" збив  жінку (ФОТО)

61-річну хмельничанку, яка переходила дорогу, збила іномарка. На місці ДТП залишилися розірвані пакунки та продукти. Постраждалу забрала "швидка". 

Жінка йшла, вочевидь, з магазину. На неї наїхав автомобіль "Ford", за кермом якого був 36-річний хмельничанин. Аварія сталась сьогодні, 2 листопада, близько 18:15 на перехресті Панаса Мирного та Залізняка.  

- Я не можу сказати, чи збив її на пішохідному переході, чи ні, - це все, що зміг прокоментувати "ВСІМ" водій Ігор. 

Він додав, що патрульні прибули на місце ДТП оперативно, а от слідчого з міського відділу поліції чекають вже більше години. За цей час місце аварії обгородили. Захищати водія приїхав його кум.

Відео дня

- Я буду звертатись до мера Симчишина. З цим потрібно щось робити. Як так може бути, що водіїв штрафують, а пішоходів - ні? Їх треба навчати правилам дорожнього руху. Цю тему треба піднімати, - каже кум водія, який не назвав своє ім'я. 

Патрульні коментувати ДТП не беруться. Вони задокументували пошкодження автомобіля. 

Водії, які були свідками оформлення ДТП нарікають на даний відрізок дороги. Кажуть, що, якщо їхати зі сторони Озерної в сторону проспекту, на дорозі дуже погано щось видно. Фари авто, які їдуть по зустрічній, дуже "ліплять" очі. 

- Я сьогодні сам мало пішохода тут не збив. Дорога мокра, а гальмівний шлях на мокрому асфальті збільшується, - каже водій маршрутки №39.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    Я водія не оправдовую, але якби він летів то зупинвся б на багато далі, а так на пішеходці, (отже за метрів 3-5 зупинився на мокрій дорозі).

    Анонім reply Анонім

    А чому так страшно виправдати водія, якщо він дійсно ні при чому? Чомусь всі вважають що саме водії винні, а якщо хтось бачить відсутність вини водія, то про це заявляє з таким острахом, з такими вихилясами наче боїться, щоб його не зробили злочинцем. Навіть якщо на зебрі пішохід переходить дорогу не по правилам, то він також порушник. А як по правилам почитайте у правилах дорожнього руху. До речі, щодо цього пункту внесені навіть зміни нещодавно.

    Анонім reply Анонім

    Тепер прошу Вас роз'яните мені як це "переходити по пішеходці не по правилах" (пішохода збили на 3! полосі від початку руху)

    Анонім reply Анонім

    Не по правилам, це коли побачили зебру і пішли прямо по ній не дивлячись чи зупинилося авто.

    Як переходити по правилам подивиться у Правилах дорожнього руху. А як не по правилам, то це так як по правилам тільки навпаки. Ну так як Ви щодня робите це і є не по правилам.

    Анонім reply Анонім

    Послухай,"знаток правил" , те , що ти пішоходів за людей не вважаєш, це зрозуміло. Невже в тебе немає ні каплі співчуття до загиблих чи травмованих на дорогах? Ти що безсмертний і тебе це не стосується!?

    Анонім reply Анонім

    Якщо загинули чи травмовані по вині водіїв, то звісно є співчуття, а якщо навпаки, то я захищаю водіїв. Хочу звернути увагу, що я не водій, а пішохід. Обєктивність має бути в усьому. Пішоходи, які порушують правила перетину дороги і цим створюють проблеми не лише собі, але й водіям у мене звісно не викликають поваги і я таких за людей не рахую. Це скотиняки. Так само відносно водіїв, які порушують правила руху по дорозі. Але заради обєктивності потрібно визнати, що у переважній більшості причиною ДТП із участю пішоходів стає саме порушення правил пішоходами, а не водіями. Це не я придумав, це офіційна статистика таких ДТП про це свідчить. Отже роби висновок, а не кукурікай що я не такий.
  • Мартин Иден

    Якщо погана видимість, то треба не літати , а їхати на швидкості яка забезпечить швидку зупинку тр. засобу! І не має про що тут говорити! Розумники - водії!

    Анонім reply Мартин Иден

    Але якщо ви вважаєте що зебра має чарівні властивості. то можете не бути пильним. Ступайте сміливо на зебру, не дивлячись чи авто зупинилось, ще можете у той час по мобільному розмовляти і т.д. І колись станеться таки чудо. Ви полетите))))

    Анонім reply Анонім

    А ты, я вижу, дорогу никогда не переходишь? На вертолете перелетаешь? Ну-ну, и на твоей улице может быть такой " праздник"

    Анонім reply Анонім

    Я переходжу і тому дотримуюсь правил переходу, а ти перелітаєш і тому правил не дотримуєшся. Але перелітаєш ти не на вертольоті, а побачивши зебру і витрищівши очі летиш по ній уперед і думаєш що так ти у небезпеці. Помиляєшся. Це до пори до часу, Літай так далі.

    Анонім reply Мартин Иден

    Це також. Але і пішоходи повинні також бути пильними.
  • Анонім

    Зебра -  це не чарівні полоси, які зупиняють автомобіль. Це просто ділянка по якій пішохід може перейти дорогу, але перед цим потрібно обовязково переконатись чи зупинились автомобілі перед цими полосами. Бо все може бути. Може якраз у той момент гальма відмовили чи може водієві погано стало, може не побачив пішохода через погане освітлення ділянки із зеброю і т.д.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up