На Подільській перекрили дорогу. Комунальники «латають» ями

На Подільській перекрили дорогу. Комунальники «латають» ями
  • З самого ранку на перехресті Подільської і Свободи утворився затор. 
  • Комунальники ремонтують дорогу. 
  • Пускають лише громадський транспорт.

 

Транспортний колапс на Подільській. З самого ранку сюди зігнали повно комунальної техніки. Проводять поточний ремонт дороги. Від перехрестя Подільської і Грушевського поставили попереджувальні знаки. Стоїть екіпаж патрульних. Дорожники зривають старе асфальтне покриття аж до перехрестя Подільської і Свободи. На дорозі утворилась «тягнучка». Пропускають лише громадський транспорт. Тролейбуси і маршрутки стоять у заторах і сигналять. 

Патрульні перекривають дорогу і регулюють рух, починаючи від перехрестя з вулицею Грушевського

Відео дня

Старе асфальтне покриття на Подільській зривають

Комунальна техніка працює ближче до перехрестя Подільської і Свободи

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Саша Антонов

    А розуму це зробити ввечері чи вночі - не знайшли)

    Алекс reply Саша Антонов

    В людей теж є робочий графік, вдома сімї, і особисті проблеми, я думаю ти вночі ж не працюєш, то чому інші мають це робити?
  • Патріот

    хороший час вибрали
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up