На трасі Хмельницький—Тернопіль дві ДТП. Одна смертельна

На трасі Хмельницький—Тернопіль дві ДТП. Одна смертельна
Фото: 20 хвилин
  • Автотрощі сталися під час обгону.

Сьогодні, 26 березня, на трасі Тернопіль — Хмельницький сталися дві жахливі аварії. 

Так, перша ДТП смертельна: з відкритих джерел стало відомо, що загинули військові.

Як дізналися журналісти «20 хвилин», на дорозі Хмельницький-Тернопіль зіткнулися вантажівка MAN та автомобіль Мітсубісі L200.

Відео дня

В редакції Захід уточнили, аварія сталася близько 18:45 неподалік села Климківці Гвардійської громади.

За 20 кілометрів від Хмельницького на трасі не розминулися легковий автомобіль Mitsubishi L 200, в якому перебували, ймовірно, військовослужбовці, і вантажівка компанії «Екосфера».

Поліцейські встановили, що водій пікапа виїхав на зустрічну смугу і в'їхав у фуру. Удар був дуже сильний, вантажівка зчавила легкове авто і наїхала на нього зверху. Багажник пікапа відірвало, також вирвало шасі з колесами Mitsubishi L 200.

На місце автотрощі очевидці викликали правоохоронців та швидку допомогу. Медики лише констатували смерть двох чоловіків. Водій і пасажир загинули на місці події.

Незадовго стало відомо про ще одну автотрощу на трасі Тернопіль-Хмельницький.

Як розповіли поліцейські журналістам «20 хвилин», ДТП сталася поблизу села Бокиївка на автодорозі Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам'янка — Луганськ — Ізварине.


53-річний житель Шумського району, керуючи автомобілем Renault Master рухався в напрямку Хмельницького. Він вирішив обігнати авто попереду, але не вибрав безпечної швидкості та не врахував дорожньої обстановки. Коли виїхав на зустрічну смугу – зіткнувся з автомобілем «Renault Master». У цій автівці був львів’янин.
Внаслідок ДТП водій з Львівщини отримав отримав закриту черепно-мозкову травму, забиття головного мозку, травму ока. Його відвезли до реанімації. Медики кажуть, що стан водія важкий.

Читайте також: Нічна ДТП з неповнолітнім: підліток наїхав на жителя Теофіпольщини

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Василий Костюк

    Звісно у кожного ДТП свої обставини, однак незмінними складовими являється  неуважність та перевищення безпекової швидкості на тих ділянках дороги , де цього категорично робити не можна. ШКОДА, АДЖЕ СТРАЖДАЮТЬ ВСІ - І ВИННІ, І НЕВИННІ!
  • Таня Терещенко

    Боже,  люди куди ви спішете? На небі приймають цілодобово. А все біда в тому, що нехтують правилами дорожнього руху.

keyboard_arrow_up