На відремонтованих дорогах Хмельницького просіли зливові решітки. Чиновники пояснили причину

На відремонтованих дорогах Хмельницького просіли зливові решітки. Чиновники пояснили причину
Відремонтована зливова решітка на перехресті Кам'янецької та Прибузької зі сторони острова Кохання
  • У серпні на Кам’янецькій та Свободи ремонтували дороги суцільним методом.

  • Тепер тут просіли решітки зливової каналізації, а поряд із ними покришився асфальт.

  • Про причину зміщення решіток розповіли у КП «БРЕД».

У серпні на перехрестях Кам’янецької і Прибузької та Подільської і Свободи проводили поточний ремонт дорожного покриття суцільним методом. Ремонтники зняли шар старого асфальту товщиною 5 сантиметрів та вклали новий. Разом з цим знімали та встановлювали заново решітки зливової каналізації.

 

Відео дня

 

 

 

 

 

 

Зараз на відремонтованих ділянках вулиць можна помітити, що решітки зливової каналізації просіли нижче дорожного полотна. Так, на перехресті Кам’янецької та Прибузької зі сторони ТРЦ «Оазис» решітка змістилася вниз, а по її контуру покришився асфальт.

Решітку, яка розміщена поряд зі сторони острова Кохання, ремонтники вже залатали та вклали по її краях новий асфальт.

Просілу решітку також можна побачити на перехресті Свободи та Подільської. Як і на Кам’янецькій, вона змістилася нижче дорожного полотна, а асфальт по контуру покришився. Крім того, решітка хитається, коли по ній проїжджають автомобілі

Про ситуацію з решітками ми запитали виконуючого обов’язки директора комунального підприємства «БРЕД» Миколу Ваврищука. Саме його підприємство відповідає за стан доріг у місті. Чиновник розповів, що решітки просідають через зношеність рамок та каналізаційних колодязів, адже їх не ремонтували вже досить давно. І саме цим зараз займаються працівники підприємства. Вартість робіт Микола Ваврищук не уточнює. Але пояснює, що вона залежить від того, що саме пошкоджено — рамка решітки чи каналізаційний колодязь. Також він зазначив, що ремонт покриття не вплинув на стан решіток, адже самі решітки тоді не міняли та не ремонтували каналізаційні колодязі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Андрій

    Вони спочатку вкладали асфаль суцільним методом, потім вирізали рамки колодязів з нового покриття, для того щоб підняти по рівню полотна дорожнього, а піднімали вони за цегляною кладкою, а потім закривали цю всю красу сухим ,та ледь теплим асфальтом. Це дуже помітно по периметру решіток рихлий асфальт який швидко почав викришуватись. А ще цегла, яка тримає рамки колодязів., вона боїться і вологу, і вібрацію з великим наватаженням, все те, що присутнє на наших дорогах. Так що кп БРЕД, ви несете "брєд".
  • Вася

    Як завжди все через опу... за кордоном чувак сидів би вже.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up