На Виставці збили дитину на "зебрі"

На Виставці збили дитину на "зебрі"
  • ДТП сталася 28 січня на проспекті Миру.
  • "ВАЗ 2115" збив 12-річного хлопчика, який переходив дорогу.
  • Хлопчика госпіталізували.
  • Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Дорожньо-транспортна сталася вчора, 28 січня, на проспекті Миру. 23-річний водій "ВАЗ 2115" збив 12-річного хлопчика, який переходив проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. 

Внаслідок ДТП він отримав травми. У нього діагностували закритий перелом великої гомілкової кістки. Хлопчика госпіталізували до травматологічного відділення Хмельницької дитячої лікарні. Про це повідомили у ГУ НП Хмельницької області.

По даному факту відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Відео дня

Читайте також: На Хмельниччині два автобуси з пасажирами та сім автівок застрягли у сніговому заторі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Вова Школьников

    За грати його треба, 23 роки там в голові дощ, таким права не потрібно видавати.

    Alexandr Kobyashev reply Вова Школьников

    Вова Школьников принаймі честно. Він також чиясь дитина.

    Вова Школьников reply Вова Школьников

    Ні

    Alexandr Kobyashev reply Вова Школьников

    Вова Школьников а якби за кермом була ваша дитина, так само би прокоментували?
  • Olena Olena

    як так іздити,що нe бачити людeй на пішохідному?як  водійські права отримують вони,цe жах?!
  • Оля Короткова- Максименко

    Я живу рядом с этим пешеходным переходом(( Каждый раз идём по нему и    всегда остерегаемся, уж очень он опасный((

    Міліціонер reply Оля Короткова- Максименко

    Червона з білими смугами дорожня розмітка позначає нерегульований пішохідний перехід у місцях з підвищеною небезпекою скоєння ДТП. Тому потрібно бути уважними і переходити дорогу лише тоді, коли впевнені, що відсутня загроза. А не так як звикла більшість пішоходів. Пішохідний перехід це місце, де пішохід має право перейти дорогу, але не завжди (з обєктивних чи субєктивних причин) все гаразд і тому потрібно переконатись що переходити можна. Це дуже просто. Знайте це самі і навчіть цьому своїх рідних, знайомих і т.д.
  • Сергей Гаврилюк

    А для чого пешохідні переходи?

    Інна Живило reply Сергей Гаврилюк

    Ну так там написано,що дитина переходила через пішохідний перехід.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:14 У Хмельницькому горів центральний продуктовий ринок (ФОТО, ВІДЕО) 20:27 На війні загинули четверо військових з Хмельниччини. Хто вони 19:38 Хто економить найбільше грошей на закупівлях. Ми дослідили дані «Prozorro» 19:16 Відпочинок у Бакоті: чим дивує природний парк цього року Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:43 Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up