На Виставці знесли “Принцип” і зупинку. Що мають зробити?

На Виставці знесли “Принцип” і зупинку. Що мають зробити?
  • На перехресті проспекту Миру і Панаса Мирного вже кілька днів немає зупинки громадського транспорту.
  • Конструкцію, як і “Принцип” та м’ясний магазинчик, знесли.
  • В міській раді кажуть - будуть робити заїзну "кишеню" і сучасну зупинку. Щоправда, не за бюджетні кошти.

Вже кілька днів на зупинці “Пр.Миру” відсутнє накриття. Конструкцію демонтували, сусідні торгові точки також знесли. У міській раді кажуть, що планується нове будівництво. За словами заступника міського голови Андрія Бондаренка, роботи будуть проводитися за рахунок забудовника-інвестора. Проект також розробляє приватник і гроші вкладатиме свої. Що за благодійність і чи не “попросив” забудовник шматок землі за створення нової "кишені" та зупинки, цікавимося в Андрія Бондаренка:

  • Шматок землі він хоче обміняти на землю під підстанцією, яку він віддає ПАТ "Хмельницькобленерго", - відповів заммера.

За його словами, це не є так званою пайовою участю забудовника у розвитку соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

Виявилося, що недешевий подарунок місту має зробити Будівельна компанія «ВТМ». Саме вона зводить чергову секцію ЖК “Проспект” на розі вулиць. Її керівником, за даними Youcontrol, з 30 березня 2016 є Валентин Заболотний. До слова, у 2015 році він балотувався до Хмельницької міської ради 7-го скликання від політичної партії "Наш край". До нього ми і звернулися за коментарем.

Відео дня
  • Ми розробили і вже затвердили проект, відповідно до якого маємо зробити сучасну зупинку, довжиною у 6 метрів і "кишеню". Покладемо бруківку. Обговорюється ще питання, чи буде зупинка “розумною”. Розміщення комерції там не передбачається. Ми хочемо зробити це перехрестя більше сучаснішим, адже ми поруч будуємо будинок, - каже  директор  Валентин Заболотний.  

Вартість будівництва в компанії не розголошують. Кажуть -  благодійна допомога. Роботи поки що на підготовчому етапі. Їх планують завершити у вересні.

  • Це дуже дорого, по фінансам не можу сказати нічого, - відповів керівник ТОВ.

Для прикладу, зупинка "вулиця Залізняка" також нещодавно отримала нову “кишеню” для громадського транспорту. Роботи обійшлися у півмільйона гривень. А "кишеня" на Трудовій обійшлася бюджету у 830 тисяч гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Діана Граділь

    Головне, щоб вони цю зупинку зробили якнайшвидше. І бажано на цьому ж місті.
  • Ольга Качуринская

    Дуже добре що будують зупинку. Головне щоб не таку "кишеню" як на Трудовій за 800 тис. Нажаль фото не зробила! Як на мене на ті гроші не тягне. Навіть після невеликого дощу там ціле озеро яке тягнеться аж до світофору ні пройти ні проїхати 😞. Тротуари майже відсутні по Трудовій, чекаємо 2 рік, хоч і торгові центри з'являються і заправки, а ми все ходимо по багнюці!
  • Serhei Karlson

    Цікаво, а заправка поруч нікому не мішає ???
  • Olena Amouri

    Бракує магазинчику від хлібзаводу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up