На в'їзді у Хмельницький зіткнувся легковик та вантажівка: є постраждалі

На в'їзді у Хмельницький зіткнувся легковик та вантажівка: є постраждалі
  • На вулиці Західно-Окружна зіткнулися "Volkswagen Golf" та вантажівка "MAN". 
  • Водій легковика звернувся за допомогою до медиків.
  • Причини ДТП з'ясовують слідчі.

Сьогодні, 24 липня, сталася дорожньо-транспортна пригода на вулиці Західно-Окружна. Неподалік АЗС зіткнулися "Volkswagen Golf" та "MAN". 

Як повідомляють патрульні, водій легковика звернувся за допомогою до медиків. Чому саме сталася аварія наразі невідомо. Причини ДТП з'ясовують слідчі.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up