Надув на 3,04 проміле: за ніч патрульні оформили 7 п’яних водіїв

Надув на 3,04 проміле: за ніч патрульні оформили 7 п’яних водіїв
Фото патрульної поліції
  • Ніч з 28 на 29 березня “відзначилася” рекордною кількістю нетверезих водіїв у Хмельницькому.
  • Патрульні склали 7 протоколів за п’яне водіння.
  • Рекордний показник Драгеру сягнув 3,04 проміле.

 В ніч на 29 березня хмельницькі патрульні оформили 7 п’яних водіїв. Всіх зупинили через порушення правил дорожнього руху. Майже всі водії пройшли огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу Драгер. З’ясувалося, що 6 водіїв нетверезі. Один від проходження огляду відмовився.

- Я давно вже не пам'ятаю, стільки нетверезих водіїв в Хмельницькому за одну ніч. Добре, що ми їх виявили до того, як вони накоїли біди", - прокоментував нічні події заступник командира 3 роти Максим Ткач.

Перший випадок стався по вулиці Заводській. Патрульні помітили водія “Daewoo”, який порушує ПДР.  На вимогу зупинитися, кермувальник почав тікати. Патрульні наздогнали та заблокували авто. Після огляду на стан алкогольного сп'яніння за допомогою приладу Драгер, з’ясувалося, що водій добряче п’яний. Показник приладу сягнув 2,95 проміле.

Відео дня

Цієї ж ночі по вулиці Залізняка патрульні зупинили ще одного водія. Кермувальник автомобіля “Volkswagen” порушив правила дорожнього руху. Під час огляду на стан алкогольного сп'яніння показник Драгеру показав 1,03 проміле.

 Чергового порушника правил дорожнього руху зафіксували по вулиці Бандери. Водій “KIA” пройшов огляд на стан алкогольного сп'яніння за допомогою приладу Драгер. Він надув на 2,17 проміле.

Водій ще одного “KIA” порушив ПДР по вулиці Зарічанській. Кермувальник пройшов огляд на стан алкогольного сп'яніння. Драгер показав 1,60 проміле.

За порушення ПДР по вулиці Кам'янецька патрульні зупинили водія “ВАЗ”. Чоловік пройшов огляд на стан алкогольного сп'яніння за допомогою приладу Драгер. Отриманий показник сягнув 2,04 проміле.

На провулку Торф'яному водій “ГАЗ” не впорався з керуванням. Та врізався в огорожу. В результаті аварії ніхто не постраждав. Кермувальник мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Від огляду на стан алкогольного сп'яніння чоловік відмовився.

А ось по вулиці Курчатова патрульні зупинили водія “ВАЗ” за порушення ПДР. Кермувальник виявився “рекордсменом” серед захмелілих водіїв. У Драгер він надув аж на 3,04 проміле.

 На всіх водіїв патрульні склали протоколи за частиною 1 статті 130 КУпАП за керування в стані алкогольного сп'яніння або відмову від проходження огляду на стан сп'яніння у законом встановлений спосіб, а на винуватця ДТП додатково склали протокол за статтею 124 КУпАП за вчинення дорожньо-транспортної пригоди без потерпілих. Також на всіх порушників винесені постанови за порушення ПДР. Про це повідомляє управління патрульної поліції Хмельницької області.

Патрульні вкотре попереджують водіїв, що за керування в стані сп'яніння передбачена адміністративна відповідальність, мінімальна санкція за дане правопорушення штраф у розмірі 10 200 гривень та рік позбавлення права керування транспортними засобами.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Mailk Taison

    На на ры и все будет класс другой задумается
  • Toriel Sagorodniu

    Потрібно їздити хащами, там де немає людей, або на електросамокаті.
  • Irina Balaban

    7 тільки зловили, а скільки таких сідає за кермо насправді. Це жах
  • Лена Кузьмук

    І все проблема рішається . Якщо батьки не можуть навчити відповідальності ,то там навчиться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up