“Нас зараз посадять” і “тікайте кеглі”: хмельницька блогерка каталася “стометрівкою” (ВІДЕО)

“Нас зараз посадять” і “тікайте кеглі”: хмельницька блогерка каталася “стометрівкою” (ВІДЕО)
Скрін із відео.
  • Користувач Instagram з ніком di.mhr виклала відео, як вона їде пішоходною частиною Проскурівської.
  • Поїздку супроводжувала нецензурною лайкою.
  • Також нібито обізвала пішоходів “кеглями”

Відео поїздки пішоходною частиною Проскурівської у Хмельницькому було опубліковано вчора, 17 червня. З’явилося воно в історіях на сторінці блогерки із ніком di.mhr в Instagram. Дана сторінка має 31,8 тисячі підписників станом на 14:20 сьогодні, 18 червня.

На сторінці збереглася одна з частин історій, автомобіль із блогеркою, яка знаходиться на пасажирському сидінні, рухається “стометрівкою”. Іншу частину відео, скоріш за все, автор видалила. Його встигли записати інші користувачі і розмістили в групі Хмельницький LIVE у Facebook.

Відео дня

Поїздку пішоходною частиною Проскурівської пасажир та водій супроводжують коментарями із використанням нецензурних слів. Також скаржаться, що поліція не поважає народ. Кульмінацією відео є фраза “тікайте кеглі, тікайте, бо зараз буде опасний рейс”, яка, ймовірно, адресована пішоходам.

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

В патрульній поліції vsim.ua повідомили, що по даному випадку звернень не надходило. Також додали, що на порушника змогли б скласти постанову, якби були відео, на якому зафіксовано сам факт порушення і можна ідентифікувати номерний знак транспортного засобу та особу водія. Також доказами можуть бути пояснення свідків, які можуть допомогти встановити особу. Про це розповіла старший інспектор УПП у Хмельницькій області Роксолана Вавренюк.

Додамо, що за проїзд пішоходною зоною Кодексом України про адміністративні правопорушення передбачений штраф у розмірі 255 гривень (частина 1 статті 122 КУпАП).

Опитування

Що б ви зробили, якби стали свідком даного правопорушення?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (52)
  • Ірина Максимчук

    Саме найстрашніше,що вони вважають людей за" кеглі",які можна отак просто взяти та позбивати!!!! Але, то ж ЛЮДИ,чіїсь батьки,брати чи сестри!!! Якщо,в голові такі думки в них- то то хворі відброски суспільства(
  • Олександр Трембовецький

    Так воно ж синє в драбадан
  • Натали Богуцкая

    Це така херня, дуже багато уваги, шановні ,  давайте більш вагомим перейматися

    Валентина reply Натали Богуцкая

    Герой дня - заслужено собирает "медали" ...

    Валентина reply Натали Богуцкая

    Вы что ее оправдываете ?!
  • Павло

    Все місто і за містом знають хто це, а поліція не знає, то можливо ви тут лишні?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО Від читача 13:36 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети» 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up