Негода на Хмельниччині: для автомобілів облаштовують місця відстою

Негода на Хмельниччині: для автомобілів облаштовують місця відстою
  • На дорогах державного значення облаштували 28 місць відстою транспортних засобів.

На Хмельниччині через негоду розпочали патрулювання в посиленому режимі. На дорогах облаштували 28 місць відстою транспортних засобів. Також по області розгорнули 144 стаціонарних пункти обігріву. Про це повідомили у Секторі комунікції поліції Хмельницької області.

Станом на сьогодні, 15 січня, в поліції не зафіксували ускладнень дорожнього руху, проте додають, що на випадок екстрених ситуацій розробили алгоритм дій разом з іншими службами.

Відео дня

"Територією області проходить чотири основні дороги державного значення, на яких найбільш ймовірне утворення транспортних заторів. Разом зі Службою автомобільних доріг на цих ділянках ми облаштували 28 місць відстою транспортних засобів. На автошляхах працює 139 одиниць снігоочисної техніки", - повідомляють в поліції. 

Також на території області залучають в середньому 34 наряди груп реагування патрульної поліції. У разу необхідності і якщо дорожній рух буде ускладнений, то планують створити додаткові наряди.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anatoliy Pilipovskiy

    Не має нікого Хмельницький-Волочиськ і назад практично кожин день їжджу, і нікого, 1 раз бачив 15 начальників які спробували чи слизько і на тому все закінчилось. Так і все заглохло. А звітують шикарно. На даний момент не в розмітці діло, а в комунальниках які звітують про одне, а по суті нічого не має. А розмітка зимою це другорядне, не це головне. Буде весна і все побалите...
  • Диана Маслюк

    Машини що чистять і посипають бачила а розмітку ні
  • Anatoliy Pilipovskiy

    Навіщо вам розмітка, вона під снігом, можна зорієнтуватись і так. Вони нехай краще дорогу посипають, а не звітують про те що вся техніка на дорогах працює, посуті нікого не має, а хваляться аж нудить.
  • Диана Маслюк

    На новій дорозі немає розмітки,як таке допустили !як їхати у негоду по слизькій дорозі без розмітки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up