Нічна ДТП у Хмельницькому. В лікарні дві молоді дівчини

Нічна ДТП у Хмельницькому. В лікарні дві молоді дівчини
Фото @dtp_khm
  • Аварія сталася на перехресті Проскурівського Підпілля і Вокзальної.
  • 20-річна водійка автомобіля “Volkswagen Passat” на швидкості в’їхала в електроопору.
  • Її та ще двох пасажирів забрала швидка з численними травмами.

В мікрорайоні Гречани на перехресті Проскурівського Підпілля і Вокзальної вночі сталася моторошна аварія. Молода дівчина за кермом автомобіля “Volkswagen Passat” на швидкості в’їхала в електроопору.

Свідки аварії викликали швидку та поліцію.

За даними правоохоронців, автомобіль рухався по вулиці Проскурівського Підпілля зі сторони Будівельників в напрямку Олімпійської та на перехресті з вулицею Вокзальною на заокругленій частині ділянки дороги допустив наїзд на електроопору. Аварія сталася близько 00.10. Про це повідомила речник міського відділу поліції Людмила Берестовська.

Відео дня

Внаслідок наїзду водійка та двоє пасажирів отримали тілесні ушкодження. Їх з численними травмами госпіталізували до травмпункту. На місці працювали дві карети швидкої допомоги та слідчі Хмельницького міського відділу поліції.

Причини ДТП наразі встановлюють.

Як вдалося з’ясувати журналістам vsim.ua за кермом авто була 20-річна дівчина. В машині було ще двоє пасажирів: 20-річна дівчина та 21-річний хлопець. Дівчата зараз перебувають у відділенні травматології, а хлопця після огляду відпустили додому.

  • До нас привезли трьох молодих людей. Найбільше постраждали дівчата. В однієї - закритий перелом правої стегнової кістки та уламковий перелом середньої третини плечової кістки. Дівчині вправляли кістки під наркозом. Наразі її госпіталізували до травматології для подальшого оперативного лікування. Хлопець, який сидів поруч із кермувальницею, сильно вдарився лобом. Йому констатували забиття і після огляду та надання першої допомоги відпустили додому. Також сильно постраждала і сама 20-річна водійка: в неї закриті переломи 5 та 6 ребер правої половини грудної клітини та розриви зв’язок шийного хребта. Її також поклали у травмвідділення, - розповів завідуючий міським травмцентром Руслан Колесніков.

По факту ДТП працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.





 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (19)
  • Анонім

    Це той випадок, коли батьки, зайняті зароблянням грошей (або закордоном, або ж тут),  приділяють мало часу своїм дітям, а брак любові, тепла, уваги і ласки намагаються компенсувати дороговартісними речами: гаджетами, авто, квартирами, будинками... Для молоді це немає цінності. Отже і впиваються, обкурюються, дуріють -  а фінал ми побачили. Добре хоч усі живі. Але урок життєвий і повчальний!!!!

    Діма reply Анонім

    Що за маячня?
  • Наталі Лозінська

    Ще зовсім соска за кермом ночами їздити. Куда дивляться батьки?
  • анонiм

    памятаю, У ТОМУ РАЙОНІ ВЖе витягували машину з вікна приватного будинку.

    Юрій reply анонiм

    Скажіть, в тому місці раніше вже траплялись ДТП?

    Павло reply анонiм

    Не з вікна, а з даху, 626-ту червону Мазду
  • Вова Школьников

    Де вона взяла в двадцять років машину, це по перше, а по друге, бабам взагалі категорично забороняється сідати за кермо.

    Лена Кузьмук reply Вова Школьников

    Вова це була б ще одна трагедія

    Вова Школьников reply Вова Школьников

    Лена Кузьмук а якщо б там хтось йшов?

    Лена Кузьмук reply Вова Школьников

    Без досвіду водіння дівчині  в 20 років сідати в темну пору доби і ще везти пасажирів - не розумно  !  Дорога не любить жарти , але ці нічні покатушки вони і їх батьки запам'ятають на все життя . Окремо хочеться виділити хлопчину ,який був "пасажиром " - ну дівки " без мозгів",  а ти про що думав ,коли сідав в машину  ? Про шаверму ?  Каскадьори блін . Р.S. маю доньку 21 річну .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up