Нічна ДТП у Хмельницькому: водій мотоцикла в лікарні

Нічна ДТП у Хмельницькому: водій мотоцикла в лікарні
Фото dtp_khm
  • Аварія сталася по вулиці Старокостянтинівське шосе.
  • У неї потрапили автомобіль “ВАЗ 2107” та мотоцикл.
  • 26-річного мотоцикліста забрала швидка.

Аварія сталася вчора, 12 травня, близько 21:40 години по вулиці Старокостянтинівське шосе. Зіштовхнулися ВАЗ 2107 та мотоцикл «Geon Terra». За кермом останнього був 26-річний водій. Легковиком керував 32-річний хмельничанин. Удар був такої сили, що мотоцикліст відлетів від свого транспортного засобу на кілька метрів. У хлопця численні забої, також у нього констатували струс мозку та перелом стопи. Молодого чоловіка забрала швидка.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «ВАЗ 2107» під час повороту ліворуч допустив зіткнення з мотоциклом.

На місці події працювали слідчі та експерти. Відомості про ДТП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 286 кримінального кодексу України. А саме за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Відео дня

Винуватця ДТП можуть позбавити прав мінімум на рік. Також чоловіку загрожує до 3 років ув’язнення.

За оновленнями слідкуйте на нашому сайті.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анна

    Шановні громадяни, висловлюючи свою думку, завжди розберіться до кінця в ситуації, а тоді потім оперуйте своєю інформацією.... мотоциклом керував мій друг, який ніколи не порушував правила дорожнього руху!! Це по- перше! А по-друге, проти водія автомобіля порушили кримінальну справу, він визнав свою вину і сказав, що просто завтикав!!! І цей бідний, молодий хлопець, лежить в реанімації не зі струсом мозку, а з черепно-мозковою травмою, величезною гематомою на голові, переламаними ногами в різних місцях, з численними забоями і ранами!!  І ви би мали співчуття, а не писати тут своє фе проти їзди на мотоциклах.... це могло статись і з пішоходом, коли водій просто «завтикав»!
  • Мастер Автополив

    Если ездить на мотоцикле достаточно быстро, то одного мотоцмкла может хватить на всю жизнь!
  • Олександр

    Він набирав швидкість з другого світлофора там е де розігнатися. По звуку було чюти як він інтенсивно набирав швидкість.
  • Олександр Кропивний

    Він учора ганяв по місту ніби навіжений, порушуючи швидкісний режим -- ось і результат.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up