Нова автомагістраль: як вона проходитиме через Хмельниччину (КАРТА)

Нова автомагістраль: як вона проходитиме через Хмельниччину (КАРТА)
  • Нова магістраль GO highway має зєднати Одесу і Гданськ.
  • Вона пролягатиме через Хмельниччину.
  • Через які міста області пройде міжнародний шлях, дивіться на карті.

GO highway – транснаціональний коридор, який має з’єднати порти Одеси і Гданська. В Польщі частина автомагістралі уже готова. Україна лише почала роботи і планує завершити їх максимум до 2022 року. За 3-5 років мають відремонтувати уже існуючі дороги, які мають стати частиною магістралі. Про це vsim.ua повідомили в Службі автодоріг.

Корисне посилання

Актуальні ціни на Aro у Хмельницькому на Automoto.ua.

 

Відео дня

Магістраль проходитиме через Хмельницьку область. Її частиною стане уже діюча траса М-12. Вона сполучає Хмельницький із Вінницею і Тернополем. Щоправда, в наш обласний центр вона не заходить. Траса йде по об’їзній. Де пролягатиме міжнародна магістраль на Хмельниччині, дивіться вище на карті.

Загальна довжина магістралі – 900 кілометрів. Протяжність через Хмельницьку область – 139 кілометрів. На двох ділянках поблизу Хмельницького тривають ремонтні роботи. Завершуються вони на дорозі від села Прибузьке (раніше Червона Зірка) до Давидковецького перехрестя. Також ремонтують східний під’їзд до міста. Загальна вартість усіх робіт, за даними Служби автодоріг – 130 мільйонів гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віталій Розуменко

    Гріш ціна цій магістралі, якщо вона проляже ,як існуюча, через райцентри Літин, Летичів) та села, або буде змійкою витись по дорозі від Волочиська до Хмельницького. Важко буде  назвати  таку дорогу автомагістраль.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up