Новий потяг з деокупованих територій курсуватиме через Хмельницький

Новий потяг з деокупованих територій курсуватиме через
Хмельницький
  • На Хмельницькому залізничному вокзалі зупинятиметься ще один потяг з деокупованих територій. 

  • Дізнавайтесь детальніше про маршрут і графік руху.

На Хмельницькому залізничному вокзалі зупинятиметься ще один потяг з деокупованих територій.  Він відправлятиметься з півночі України та з’єднає Суми й Чернігів з Івано-Франківськом

Фактично потяг почне курсувати з 25 травня. У зворотному напрямку він буде рухатись через день, але по парних числах, тобто з 26 травня

Дорогою потяг зупинятиметься у Хмельницькому. Квитки на нього вже з’явилися в продажу. Про це розповіли у пресслужбі АТ «Укрзалізниця».

Відео дня

Потяг №259/260-258/257«Суми, Чернігів - Івано-Франківськ» буде двогрупним. Тобто, два потяги окремо вирушатимуть із Сум і Чернігова й у Ніжині з’єднуватимуться в один. І вже його  причіплятимуть до поїзда, який прямує  до Івано-Франківська.

Із Сум він вирушатиме через день по непарних числах з 25 травня о 18:05, а з Чернігова з 27 травня о 20:25. Прибуватиме до Хмельницького о 06:14 та відправлятиметься о 06:29.

Нагадаємо, з 20 травня в обох напрямках за маршрутом Київ-Хмельницький почав курсувати новий регіональний експрес — потяг №771/772. 

Зі столиці він вирушає о 23:46 і прибуває у Хмельницький о 05:26 ранку. А у зворотному напрямку — з Хмельницького вирушає о 13:44 й прибуває у Київ о 19:36.  На Хмельниччині він також зупиняється у Деражні.

Читаємо також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up