Переслідування та стрілянина: у Хмельницькому ловили п'яного таксиста

Переслідування та  стрілянина: у Хмельницькому ловили п'яного таксиста
Фото: патрульної поліції Хмельницького
  • Більше 50 кілометрів наздоганяли молоду пару на таксі поліцейські.
  • Їм прострелили колеса, але машина не зупинялася.
  • Зловили їх аж під Старокостянтиновим.

Вранці, 29 січня, у Хмельницькому патрульні зупинили таксі. За кермом автівки перебувала 22-річна дівчина, а поруч сидів 26-річний чоловік. Кермувальниця мала ознаки алкогольного сп'яніння. Вона вийшла з автівки й поліцейські почали оформляли протокол. У цей же час, її друг пересів на водійське місце, підхопив дівчину та втік з місця події. Про це повідомили у прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області.

Патрульні стали переслідувати автівку. Таксі виїхало за межі міста. Водій навіть вимкнув фари та намагався відірватися від поліцейських. Переслідування тривало понад 50 км. 

Корисне посилання

Найбільша база пропозицій продати чи купити Aro в Україні. Аutomoto.ua - пошуковик на 100 автосайтах.

Поліцейські почали стріляти в колеса таксі. Та навіть з пробитим колесом водій не полишав надії відірватися. Він різко змінював напрямок руху та відтискав автомобіль патрульних на обочину. Врешті  таксі з‘їхало у кювет і зупинилося.

Відео дня

Хлопця та дівчину затримали та доставили до Старокостянтинівського відділку поліції.  На порушників склали протокол відповідно до статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення - «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції» та відповідно до статті 124 КУпАП – «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна».

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up