Пішохода визнали винним у ДТП на Красовського. Чоловік попав під колеса «Ford»

Пішохода визнали винним у ДТП на Красовського. Чоловік попав під колеса «Ford»
  • Хмельничанин переходив дорогу у невстановленому місці.
  • 27-річного чоловіка збив легковик. Автомобіль було пошкоджено, пішохід обійшовся без травм.
  • Пішохода визнали винним у ДТП і склали адмінматеріали за статтею 124 КУпАП.

Аварія на вулиці Красовського трапилася вчора, 16 січня. Близько четвертої години дня неподалік обласної лікарні «Ford» збив пішохода. Як повідомляє патрульна поліція, 27-річний чоловік перетинав дорогу у невстановленому місці й водій легковика змушений був різко загальмувати. Наїзду уникнути не вдалося.

Внаслідок аварії пішохід травм не зазнав. Принаймні, як повідомляють в поліції, від допомоги медиків той відмовився. Натомість ушкоджень зазнав автомобіль. Патрульним пішохід пояснив, що не помітив «Ford» коли починав переходити дорогу. На чоловіка оформили адмінматеріали за статтею 124 КУпАП – ДТП без постраждалих.

ДТП за участю пішоходів у Хмельницькому трапляються частенько. Та частіше винними стають водії. Патрульні не називають точної кількості аварій, де винним був пішохід, адже справу розглядає суд, тому таку статистику вони не ведуть. Але кажуть, що подібне трапляється не часто.

Відео дня

Читайте також: Хроніка ДТП у Хмельницькому: у якому мікрорайоні найчастіше ловили п’яних водіїв

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:38 «Підвищення радіаційного фону»: в «Енергоатомі» спростували інформацію 15:07 Ціни на яйця: за скільки продають у Хмельницькому перед Великоднем photo_camera 14:32 Викрав людину і вимагав 150 тисяч доларів: засудили жителя Хмельниччини 14:01 На Хмельниччині до реєстру корупціонерів потрапили 104 особи. Деталі Від читача 15:12 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Хмельницькому 13:19 У Хмельницькому і в Городку стались ДТП: є постраждалі 12:25 На Юності сталася ДТП з тролейбусом (ФОТО) photo_camera 11:19 1 травня починається запис дітей до 1 класу. Як це зробити? 10:44 На 10 вулицях Хмельницького не буде води через ремонт 10:21 Куди звернутися, щоб повернути гроші зі старого електронного квитка? Працюватимуть три локації 09:04 Куди здати небезпечні відходи? Графік роботи екобуса у травні 20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up