Поблизу Давидківців насмерть збили 65-річного пішохода

Поблизу Давидківців насмерть збили 65-річного пішохода
Тут і далі — фото зі сторінки dtp_khm в Instagram
  • Аварія сталася на трасі Хмельницький — Вінниця.

  • 28-річний хмельничанин збив чоловіка, коли той переходив дорогу.

  • Від отриманих травм пішохід помер на місці.

На трасі Хмельницький — Вінниця поблизу Давидківців під колеса авто потрапив пішохід. Як повідомляє сектор комунікації Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області, аварія сталася поблизу готельно-ресторанного комплексу «Лелека». 28-річний хмельничанин на «Toyota Camry» збив 65-річного жителя Хмельницького району. Від отриманих травм чоловік помер на місці. За попередніми даними, пішохід переходив дорогу у невстановленому місці. Зараз тут працює слідчо-оперативна група.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Карп

    Допоки виродки неважливо на яких машинах і з якими статками навчаться  їздити ще не один загине. А нашій найгуманнішій поліції  ГАНЬБА !
  • Роман

    Дяді Колі, нехай земля буде пухом! А той хто винен, нехай пам'ятає що перед Божим судом буде відповідати.
  • Михайло

    Людська наївність, безпечність і тупість - дойшовши до середини дороги, побачивши або почувши авто продовжувати рух бо там є зебра. І скільки б він не їхав дорога саме в тому місці проглядається в обидва боки. Бо далеко не всі знають і вміють поводитись з такою річчю як машина.  А Вам Нат - цінуйте життя бо воно в Вас одне. І пох.. шо ви на зебрі - ви перш за все на дорозі.
  • Нат

    Пішоходу бело 58 років. А не 65
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up