Поблизу Хмельницького перевернулась вантажівка: з'явилося відео з місця ДТП

Поблизу Хмельницького перевернулась вантажівка: з'явилося відео з місця ДТП
  • На трасі неподалік  обласного центра вантажівка IVECO злетіла з дороги та перевернулася.
  • Діставати авто довелося за допомогою великовагового крана.
 

Аварія сталася близько 13-ї години 21 вересня на трасі неподалік села Мала Колибань Хмельницького району. Як виявилося, вантажівка IVECO в'їхала у кювет та перевернулася. В результаті автопригоди водій опинився затиснутим понівеченими металевими конструкціями кабіни.

"Надзвичайники за допомогою аварійно-рятувального обладнання та  великовагового крана підняли кабіну понівеченої машини та деблокували 38-річного керманича, якого одразу передали медикам для надання допомоги", - повідомили у ДСНС.

Вантажівку та причіп було витягнуто з кювету на узбіччя дороги. Обставини інциденту наразі встановлюють правоохоронці.

Відео дня

Нагадаємо, раніше у поліції назвали найнебезпечнішу трасу на Хмельниччині

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (20)
  • Ан

    До чого тут швидкість і перегруз. Видно ж, шо завантажена асфальтом, і їхав на цю ж таки дорогу на ремонт. Там вже не перший такий країв не бачить. Кожен тиждень там проїжджаю і постійно хтось в обриві з ремонтників: то вантажівка, то каток. Добре, що живий хоч залишився.
  • Юрий Ярмолюк

    Не возите перегруз и дороги так выглядеть не будут и всё будет ОК
  • Анатолий Услистый

    Судя по тому как они ездят и с какой скоростью, не удивительно...
  • Misha Pakhomskyl

    В нас так виглядає поремонтована дорога.технологя,,з ям в горбики,,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up