Поблизу Хмельницького зіткнулись «ВАЗ» і автобус. Є травмований

Поблизу Хмельницького зіткнулись «ВАЗ» і автобус. Є травмований
  • Аварія трапилась біля повороту на Лісові Гринівці.
  • Відомо, що одного з водіїв забрали до лікарні.

Поліція встановлює обставини аварії неподалік повороту на Лісові Гринівці. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 12 березня, близько 14-ої години. Про це повідомляють у Секторі комунікації поліції Хмельницької області.

За інформацією правоохоронців, на дорозі зіткнулись «ВАЗ 2106» і рейсовий автобус «Богдан». Автобусом керував 54-річний мешканець Красилова, а за кермом «ВАЗу» їхав 36-річний житель Житомира.

Відео дня

Внаслідок ДТП водій «ВАЗу» травмувався, його оспіталізували до приймального відділення Хмельницької обласної лікарні. Наразі лікарі оцінюють стан його здоров’я як середньої важкості.

За даним фактом проводять перевірку та встановлюють усі обставини події.

Читайте також: ДТП на Хмельниччині: зіткнулись «Mazda» і маршрутка. Постраждали пасажири
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up