Подробиці смертельної ДТП із “BMW Х5”: водій був п’яний

Подробиці смертельної ДТП із “BMW Х5”: водій був п’яний
Фото ГУ НП у Хмельницькій області
  • Легковик з’їхав в кювет і перевернувся. 

  • Всередині було четверо людей. 

  • Одна загинула, троє травмувались. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася опівночі 14 січня у Шепетівському районі. Поблизу села Іванівка Улашанської тергромади позашляховик “BMW X5” потрапив у кювет. Авто перекинулося, а пасажирів, які були всередині, затисло в груді металу. Ми розповідали, що в тій аварії загинула одна людина та травмувалися ще троє. 

Подробиці ДТП повідомили в поліції. Слідчі встановили, що за кермом позашляховика був 24-річний водій. Більше того, на момент аварії він перебував за кермом п’яний. У крові водія містилося 1,26 проміле алкоголю. Молодик не впорався з керуванням авто.

Внаслідок аварії 28-річний пасажир від отриманих травм загинув на місці події. Сам водій та ще дві його пасажирки отримали травми. Одній з жінок надали медичну допомогу без госпіталізації.

Відео дня

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння». Згідно санкції статті водієві загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 5 до 10 років.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Вот красавчик)))

keyboard_arrow_up