Поліцейський скоїв ДТП на проспекті Миру: постраждав велосипедист

Поліцейський скоїв ДТП на проспекті Миру: постраждав велосипедист
Фото справа - Dtp_khm. Колаж vsim.ua
  • Працівник поліції врізався у "Nissan", наїхав на пішохода, який переходив дорогу з велосипедом у руках, і зачепив ще два легковики. 

У Хмельницькому трапилась ДТП за участю поліцейського. Подробиці розповіли в управлінні поліції.

Аварія сталася ввечері в суботу, 12 серпня. Відомо, що правоохоронець на автомобілі «Volkswagen Passat» зіткнувся з автомобілем "Nissan Almera".  Внаслідок цього він наїхав на пішохода, який саме переходив дорогу з велосипедом у руках. А ще — зачепив два припарковані на узбіччі авто.

Фото телеграм-каналу Dtp_khm

В поліції додають, що на момент вчинення ДТП поліцейський перебував поза службою. За фактом аварії вже призначили службове розслідування. Працівник поліції відсторонений від виконання службових обовʼязків.

Відео дня

Усі матеріали мають передати до територіального управління ДБР для прийняття рішення згідно з чинним законодавством.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Ростислав Мельник

    Профессіонал!
  • Оля Цапок

    🇺🇦Staś Kruk а ви були світом тих подій?

    Stas Kruk reply Оля Цапок

    Так, цей поц потовк мого буса.
  • Оля Цапок

    Поліцейський був в алкогольному сп'янінні чому тут це не написано. Винний поліцейський який гнав на шаленій скорості і не побачив перехожого і автомобіля.
  • Stas Kruk

    Багато чого ще не написано в цій статті, а саме:

    Поліціянт був напідпитку та відмовився від проходження експертизи. Зразу після дтп хотіли підмінити водія. Розслідування затягли до 3 години ночі, хоча дтп було о 8 вечора, щоб небуло свідків для опитування, яких слідчий тільки в 12 годині почав шукати. Понаїхало стільки "органів"  та "рєшал" в підтримку цього поліціянта. По слідчим неозброєним оком було видно на чіїй вони стороні, як вони малюють схему дтп і тд., певне хотять зробити винним водія нісана. І на останок, винуватець дтп не має страхівки, так як він має убд, і хто та за чий рахунок це все буде ремонтувати невідомо. Ось так ми живемо в цій країні.

    Тамара Олійник reply Stas Kruk

    Ворон ворону око не виклює! Відмажуть. Надіюсь, що всі живі?

keyboard_arrow_up