Поліція спростувала недостовірну інформацію про ДТП на Інститутській

Поліція спростувала недостовірну інформацію про ДТП на Інститутській
Насправді ніхто не тікав і дитину збив інший автомобіль.
  • Поліція спочатку шукала водія «ВАЗу», який втік з ДТП.
  • Насправді чоловік на «Renault» поїхав в лікарню за дитиною, яку збив.

На Інститутській збили 9-річного хлопця, який йшов по «зебрі». Трапилось це вчора, 1 серпня. Уже сьогодні, 2 серпня. Поліція повідомила про деталі аварії. Написала, що дитину збив невідомий водій на автівці «ВАЗ» і втік. Написали, що шукають втікача і проводять відповідні заходи. Інформацію почали поширювати у мережі. Люди хотіли хоч якось допомогти знайти порушника.

Насправді водій не втікав з місця аварії. І їхав він на іншому автомобілі. 62-річний чоловік на «Renault» після ДТП покинув місце аварії. Але він не тікав, а просто поїхав за «швидкою», що забрала постраждалого. Такі зміни в інформації про аварію поліція назвала уточненням, яке висвітлила на своїй сторінці у Фейсбук. На сайті ГУНП ніяких змін не відбулося і у зведеннях порушень за 1 серпня досі «шукають втікача».

Корисне посилання

Актуальні ціни на ВАЗ у Хмельницькому на Automoto.ua.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up