Помер студент, якого збили і переїхали на Кам’янецькій

Помер студент, якого збили і переїхали на Кам’янецькій
  • Хлопця збив легковик, а потім на нього наїхав мікроавтобус.
  • Його госпіталізували, та врятувати не вдалося.

Аварія трапилася вночі, 9 червня. На вулиці Кам’янецькій, поза межами пішохідного переходу перетинав дорогу 21-річний студент. Його збив автомобіль Daewoo Nexia, за кермом якого був 30-річний водій. В результаті, юнак впав на проїжджу частину й на нього наїхав вантажний мікроавтобус. Про це повідомила поліція.

Внаслідок ДТП, хлопець отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували до реанімаційного відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні. Однак врятувати юнака не вдалося. Про те, що хлопець помер, повідомили читачі vsim.ua, коментуючи новину. 

Відео дня

Дану інформацію підтвердила речник міського відділу поліції Людмила Берестовська. Помер хлопець вчора, 10 червня.

Перевірка показала, що обидва водії були тверезими. Наразі за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. 

Статтю може бути  інкриміновано за частиною 2 (Ті самі діяння, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (50)
  • Татьяна Юрьевна

    Це біда, але ж зараз нові правила для пішоходів, що потрібно мати світловідбиваючі стрічки.
  • Михаил Полевой

    Я думаю хлопець не мав світловідбиваючої жилетки, чим порушив правила дорожнього руху...
  • Alina Chagliy

    Царство небесне.
  • Олена Гуцол

    Яке горе для батьків...царство небесне.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат Від читача 16:16 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up