Попався вдруге за два місяці. На Хмельниччині спіймали п'яного водія

Попався вдруге за два місяці. На Хмельниччині спіймали п'яного водія
  • Чоловік лише місяць тому отримав штраф за керування в стані алкогольного сп’яніння, але знову взявся за старе.
  • Цього разу йому доведеться заплатити уже в рази більше.
 

Вночі у Шепетівці на вулиці П’яскорського екіпаж патрульної поліції помітив автомобіль ВАЗ 2104, водій якого порушив правила. Інспектори зупинили його. За кермом авто сидів 44-річний місцевий мешканець. Він був нетверезий.

Водій погодився пройти перевірку за допомогою приладу "Drager". Результат - 1,7 проміле, що майже у 10 раз перевищує допустиму норму. Про це повідомили у Шепетівському районному управлінні поліції.

Як додали у поліції, перевірка документів виявила, що водій вже притягувався до відповідальності за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння в лютому цього року. Цього разу на нього склали адміністративний протокол за частиною 2 статті 130 КУпАП (Повторне протягом року керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння).

Відео дня

Варто зазначити, що нещодавно покарання за таке порушення було посилено. Тепер воно передбачає накладення штрафу в розмірі 34 000 гривень з позбавленням права керування на 3 роки з оплатним вилученням ТЗ чи без такого або адмінарешт на 10 діб з оплатним вилученням ТЗ чи без такого.

Читайте також: Перекинувся причеп. На Хмельниччині вантажівка не змогла проїхати кругове перехрестя 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Igor Chyniuk

    Пьяный за рулём = лишение удостоверения, с правом повторного получения (после сдачи экзамена) через 10-15 лет. И тогда никого ловить по 2 раза в месяц не придётся...

    Остап reply Igor Chyniuk

    А що, думаєш, без удостовєрєнія їздити не можна. Багато після того, як відберуть посвідчення, продовжують і далі сідати за кермо в стані сп'яніння.
  • Валентина Шелухина

    Ну поймали,ну проверили и что дальше- отпустили,да ещё и извинились!Так почему не пить?!
  • Larica Larica

    Ще буде третій і четвертий раз. Що тут дивного.
  • Остап

    Молодець. Він плював на ваші штрафи.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up