Призупинений рух тролейбуса і “швидка”. Що сталося на Кам’янецькій

Призупинений рух тролейбуса і “швидка”. Що сталося на Кам’янецькій
  • В центрі міста раптово призупинив роботу тролейбус №7.
  • На місце події викликали “швидку”.
  • Що сталося?

Сьогодні, 23 грудня, близько 11 години, поблизу зупинки “Філармонія” раптово призупинив рух тролейбус №7, що рухається за маршрутом Ракове-Катіон. Громадський транспорт та автомобілі були вимушені об’їжджати “рогатого”. На місце події викликали “швидку”. Виявилося, що одному з пасажирів стало зле. На момент прибуття журналіста vsim.ua, медики надавали всю необхідну допомогу.

Біля дверей карети “швидкої” стояла жінка похилого віку і водій тролейбуса. Остання розповіла, що жінці в салоні раптово стало зле. Тож рух транспорту призупинили й викликали медиків. Іншою жінкою, яка чатувала біля “швидкої”, виявилася родичка тієї самої пасажирки. Розмовляти із журналістами і повідомляти які-небудь деталі вона відмовилася. 

Тим часом деякі пасажири стали залишати тролейбус. Вони не коментували ситуацію. Мовляв, нічого не бачили.

Відео дня

Згодом водій тролейбуса повернулася на своє робоче місце. А родичка пасажирки сіла в карету “швидкої” й вони поїхали геть. Причина раптового погіршення самопочуття жінки поки не відомі. Слідкуйте за оновленнями. 

Нет описания.

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Tania Teres

    +++++
  • Руслан Русяев

    Точно не карона бро?
  • Любовь Санькова

    Я тоже недавно в 51 чуть не умерла. Они ж ещё и топят так хоть купальник одевай.
  • Нинель Нинель

    Ну правильно в ціх намордниках вмерти можно не так від віруса як від цих масок.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up