Прокинувся поряд з мертвою коханою: нові подробиці смертельної ДТП на Хмельниччині

Прокинувся поряд з мертвою коханою: нові подробиці смертельної ДТП на Хмельниччині
Скрін з відео "Надзвичайних новин"
  • У Летичівському районі в аварії загинула 20-річна дівчина.
  • Вона їхала разом із коханим, який планував їй освітчитися.
  • Водій, який віз пару, вживав спиртне перед поїздкою. А після аварії просто втік.

Смертельна аварія трапилася у Летичівському районі. Автомобіль «Renault Laguna» злетів з дороги та приземлився на полі. 20-річна жителька Меджибожа, яка їхала на задньому пасажирському сидінні, від отриманих травм померла на місці. Про нові та шокуючі подробиці аварії йдеться в сюжеті “Надзвичайних новин”.

Розповідають, що 21-річний Сергій разом із своєю дівчиною та її подругами того вечора відпочивав у кафе в Меджибожі. Коли заклад закрився, вийшли на вулицю. Вже там познайомилися з іншою компанією. Нові знайомі запропонували продовжити алкогольний відпочинок в машині.

Випивали усі. Й навіть водій, який потім сів за кермо. Про це розповіла власниця кафе Наталія Кожухівська. Схоже, що немало випив і Сергій. Він не пам’ятає, як саме трапилася аварія, оскільки заснув у автомобілі. А коли прокинувся, то побачив потрощене авто і закривавлену кохану поряд. Мертву.

Відео дня

Водій та ще двоє пасажирів втекли з місця аварії. кермувальника згодом затримала поліція. Ним виявився 20-річний мешканець Черкаської області. Саме його в поліції, за інформацією “Надзвичайних новин”, вважають винним у смертельній ДТП. Кажуть, що він летів на швидкості близько 150 км/год й не побачив знак повороту та вилетів у поле. Автомобіль перекинувся щонайменше чотири рази.

  • В ході перевертання з автомобіля вилетіла покійна. Вилетіла вона із заднього пасажирського сидіння. Саме з правої сторони, оскільки відсутнє дане скло. На дверках є явні сліди крові. І її придушило цим автомобілем, - прокоментував “Надзвичайним новинам” заступник Летичівського відділення поліції Андрій Мличко.

Психоемоційний стан хлопця, який втратив кохану, досить важкий. Про це розповіли медики. Також додали, що травми у нього не надто серйозні й виліковні. Вже в лікарні Сергій розповів, що планував одружитися із своєю коханою.

  • Я хотів зробити освідчення. На День закоханих. Придумав, що і як буде. Мені важко про це говорити, - розповів журналістам Сергій.

ДОПОВНЕНО: Водій визнав свою вину. Про це повідомляють в Хмельницькому міськрайонному суді. Там обрали міру запобіжного заходу. Чоловіка на час слідства відправили під домашній арешт. Додають, що на засіданні він розкаявся і готовий відшкодувати завдані втрати.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Лев

    Тут і до гадалки не треба йти що це була Сергійка ініціатива. Дівчат більше не було і напевно ж бідолашній дівчині дуже було між хлопцями заслиняними сидіти!

    І ще таке питання виникає... Сергійко напився і йому було побарабану що з його дівчиною будуть робити ледь знайомі яйкані!  Він собі залив сливу і просто заснув залишивши «кохану» в компанії непонятних людей. Ситуація могла б і зґвалтуванням обернутися а він собі спить Бугай тупий! Заведи додому дитину і гуляй до ранку на всі 4 сторони хоть залийся!
  • Лев

    Сергій хотів ще по 100 грам випити а не додому йти. Чому б це не випити з хлопцями? Машина є, додому підвезуть! Даю 100% що він її щей впрашував щоб ще в машині з ново знайомими подвіжувать!
  • Ирина Нельсон

    Єдину дочку водій також поверне матері з того світу...А Сергійові треба було кохану додому вести а не по чужих машинах повзати бо мало Сергій випив в барі треба було так щоб аж заснути і ні хєра не помнити.Він вже 2  роки робив освідчення і ніяк не міг а ось тепер він надумав коли вона загинула.В нього важкий психоемоційний стан.А в батьків і в її родини який стан.Не важкий.Забрав з дому живу дитину а привезли вже труп.Сергійові по фєні  відчухається вийде з лікарні і ще таких 10 коханих буде мати.А водій вобше красава.В свої 20 років певно тяжко трудився на фермі гній від свиней качав  чи на будівництві спину гнув  купив машину залив сліпи наробив біди і втік.Купив тато машину то треба було ще навчити синочка розуму.Саджати треба таких водіїв щоб іншим була наука.
  • аладін

    І знову евробяха!20  років чмошніку  швидкість150 км. Просто без слів!!!!

    Олександр reply аладін

    Це не євробляха!!! Як не дивно...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up