П'яний на "Skoda" збив трьох пішоходів та втік

П'яний на "Skoda" збив трьох пішоходів та втік
  • Аварія трапилася на Вокзальній у Хмельницькому.
  • Водій збив жінку і двох чоловіків.
  • Його вже затримали.

У Хмельницькому по вулиці Вокзальній 40-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Skoda A5», допустив наїзд на трьох пішоходів — 41-річну жінку та двох чоловіків 40 та 26 років. Далі він з’їхав у кювет та врізався у дерево. Це сталося 21 березня близько 16:35. Про це повідомляє Поліція Хмельницької області.

Після скоєного чоловік покинув місце ДТП і зник у невідомому напрямку. Проте поліцейські оперативно розшукали водія і доставили у відділок. Чоловік перебував у стані сп’яніння. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Внаслідок ДТП госпіталізували одного чоловіка. У нього діагностували перелом ноги. Іншим двом потерпілим надали медичну допомогу без госпіталізації.

Відео дня

"За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 3 років ув’язнення. Правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП", - повідомляють в поліції.

Читайте також: У Хмельницькому районі зіткнулись «Audi» і «Renault». Є загиблий

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Тома Чейз

    Дозволили алкоголь маєм висновки.
  • Лариса Федичева

    Растрелять,а машину для армії
  • Valik Valikham

    Забрати машину в ВСУ, а його на передову виродка
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up