П'яний водій "Range Rover", чотири побиті авто та двоє постраждалих - деталі масової ДТП у Хмельницькому

П'яний водій "Range Rover", чотири побиті авто та двоє постраждалих - деталі масової ДТП у Хмельницькому
  • 39-річний хмельничанин на своєму "Range Rover" влаштував справжні перегони з поліцейськими, які спробували зупинити його за порушення правил.
  • Втікаючи він встиг розтрощити ще три авто та спричинити кілька аварійних ситуацій. Внаслідок ДТП постраждали двоє людей.  Їх госпіталізували.
  • Наразі слідство триває. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 2 січня. На вулиці Свободи патрульні помітили автомобіль "Range Rover", водій якого грубо порушив Правила дорожнього руху. Проте, вимогу про зупинку патрульними той проігнорував та почав втікати. 

- Водій проїхав декілька перехресть на заборонний сигнал світлофора, під час руху неодноразово створював аварійні ситуації. На перехресті вулиць Грушевського та Толстого зловмисник допустив зіткнення з автомобілем "Renault". Проте "Range Rover" не зупинився і попрямував далі, створюючи аварійні ситуації, - зазначили у ГУ НП у Хмельницькій області.

Водій попрямував у напрямку Львівського шосе. Саме там він зіткнувся з автомобілем "Volkswagen Golf", який в результаті удару, зіткнувся з сусіднім "Audi".

Відео дня

У результаті ДТП постраждали двоє людей: 22-річний водій та 43-річна пасажирка автомобіля "Volkswagen Golf". Їх госпіталізували.

У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої голови. У його пасажирки діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, переломи ребер та кісток тазу. Потерпілу доправили в реанімаційне відділення.  

Як зазначили у патрульній поліції,  водія "Range Rover" затримали. 39-річний чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння. Окрім цього, він в минулому уже притягався до адміністративної відповідальності за керування автомобілем напідпитку та навіть був позбавлений судом водійського посвідчення на рік.

Наразі по даному факту відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає максимальне покарання - обмеження волі на строк до 3 років. Автомобіль порушника вилучили і помістили на штрафмайданчик. Наразі слідчі дії тривають.

 dtp_khm

dtp_khm

.

 dtp_khm
11

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Петруха Назаров

    То коли відпустять пацика знов покататись?)
  • Андрій Пятий

    Оце пропіарився.
  • Юрий

    Если исходить из марки автомобиля -вряд ли ето бидло сядет
  • Оля

    свиня така! Ні в чому не винних людей вкласти на лікарняне ліжко!  Хотів в перегони побавитися? То мотай на трасу і влупися у перший же відбійник.

    І от швидше за все "відмажуть" любителя ганяти бухим, навіть тих три роки не дадуть...Зараз він виявиться хворим, погано йому за кермом стало, ліки приймав, і принесе купу довідок, що хворий і неосудний
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up