П’яний водій скоїв декілька ДТП у Кам’янці й тікав з місця пригоди

П’яний водій скоїв декілька ДТП у Кам’янці й тікав з місця пригоди
  • 50-річний водій повертався додому після відпочинку в одному із закладів.
  • Правопорушника затримав колишній патрульний.

Декілька ДТП із нетверезим водієм сталися в Кам’янці-Подільському. За кермом “ЗАЗ Forza” їхав 50-річний чоловік. Він повертався додому після відпочинку в одному із закладів. 

Поблизу Новопланівського мосту він зіткнувся з автомобілем “Volkswagen”. Після цього водій намагався втекти з місця аварії. Поїхав у протилежному напрямку. На повороті не впорався з керуванням і зіткнувся із ще однією автівкою. Та й це не зупинило водія. Він продовжив тікати.

Випадковим свідком події став колишній патрульний - Олександр Фабіянов. Він проїжджав повз. Олександр вирішив наздогнати порушника. Його пасажирка паралельно повідомила про події правоохоронців

Відео дня

Патрульні задокументували одразу три адмінправопорушення: за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 122-4 (залишення місця ДТП) КУпАП. На щастя, ніхто не постраждав. Автомобіль порушника наразі перебуває на штрафмайданчику. “Водієві загрожує чималий штраф”, - додають в поліції.

Читайте також: Де та кого ловлять п’яним за кермом: аналізуємо дані хмельницьких патрульних (ІНФОГРАФІКА)

На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: автомобіль та дорога

На зображенні може бути: автомобіль та на відкритому повітрі

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up