П’яний водій влаштував ДТП на Західно-Окружній

П’яний водій влаштував ДТП на Західно-Окружній
  • Водій автомобіля “Mercedes Vito” був напідпитку. 
  • Поліцейські кажуть, обійшлось без постраждалих.

На Західно-Окружній нетверезий водій втрапив у ДТП. Інцидент трапився вчора, 15 серпня, близько 21-ої години. Повідомлення про аварію надійшло на лінію "102". На місці події патрульні встановили, що водій "Mercedes Vito" зіткнувся з автомобілем "BMW 320". У результаті ДТП обидві автівки отримали механічні пошкодження. 

Як зазначають у патрульній поліції Хмельницької області, під час спілкування з водієм помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Зі слів чоловіка поліцейські встановили, що він вживав алкоголь після вже після аварії. Водію інспектори запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння на місці пригоди, але той відмовився. Тому огляд проводили в медичному закладі у лікаря-нарколога у встановленому законом порядку. Результат показав 2,99 проміле.

На горе-водія винесли постанову за частиною 1 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки поліс (договір) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів), а також склали протокол за частиною 4 статті 130 (Вживання особою, яка керувала транспортним засобом, після дорожньо-транспортної пригоди за її участю алкоголю) та протокол за статтею 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.

Відео дня

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Rostik Kalyta

    П'яне бидло та злочипецб

keyboard_arrow_up